Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtem a neten egy férfival, leveleztünk, chat-eltünk, és egyszer beszéltünk telefonon. Most úgymond szakított velem, szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés

Azért szakította meg az ismerkedést, mert nem akarom még megmondani a teljes nevem. Én az övét az email címe miatt tudtam meg. Megtaláltam a facebookon, de sokkal több infót így se tudtam meg róla (pár kép, végzettség). Szerinte asszimetrikus így a dolog, semmi értelme az ismerkedésnek.

Ja, azt tudni kell pár szélhámosba már belefutottam.

Most kinek van igaza?

2018. máj. 26. 19:40
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:

"De, mi van, ha valami nem stimmel? És a randi után, hogy szabadulok meg tőle úgymond?"

Ez fordítva is megtörténhetne, ő mégis vállalta a kockázatot. Pedig ha tudta volna...

2018. máj. 26. 20:12
 22/50 anonim ***** válasza:
85%

Én kérek elnézést!

Gipsz Jakab vagyok.

Amúgy meg nincsen fészbúkom.

Randi holnap a szökőkútnál.

2018. máj. 26. 20:13
 23/50 A kérdező kommentje:

Képet látott rólam :)

Köszönöm az ediggi válaszokat. Paranoás vagyok ezek szerint..

2018. máj. 26. 20:15
 24/50 A kérdező kommentje:
22. nyomtam a zöldet , ennyi erővel veled is találkozhatok :) :)
2018. máj. 26. 20:16
 25/50 anonim ***** válasza:
Ha képet látott rólad, akkor a neved miért ekkora titok? Pláne nem értem.
2018. máj. 26. 20:17
 26/50 anonim ***** válasza:
94%

Egy kép és egy tel. szám alapjan, aki ért egy kicsit hozzá, simán meg tudja a rendes neved is...

Én biztos le csekkolnálak találka előtt.

Ő megbízott benned, és azt szerette volna önként áruld el.

2018. máj. 26. 20:19
 27/50 A kérdező kommentje:
Mert ha még is megtalálja a facebookom ott vannak a szüleim, testvéreim, osztálytársaim... ha esetleg bosszú álló akkor lehet zaklatni fog
2018. máj. 26. 20:20
 28/50 A kérdező kommentje:
Olyan képet küldtem ami privát nem tettem ki sehova ilyen családi, a telefonszámom titkosított
2018. máj. 26. 20:24
 29/50 anonim ***** válasza:
100%

Ha látott már képen akkor minek parázol a név miatt főleg ha tucat?

Ha pedig nem épp etikus a kép, azt meg 2 hét ismeretség után?

Amúgy facebookon ott a funkció hogy idegen ne láthassa az ismerőseidet stb :) Megcsinálod megadod neki, de nem veszed fel mint ismerős ha meg is talál:)

Ezzel meg van oldva az egész bonyodalom.

Beszélgetni beszélhettek anélkül hogy elfogadnád az ismeretségi felkérést, és max randi után elfogadod a jelölését:)

Problem solved :)

2018. máj. 26. 20:29
 30/50 A kérdező kommentje:

Etikus kép, bár kicsit erotikus :):)

29. ha én ezt tudom... köszi :)

2018. máj. 26. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!