Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtem a neten egy férfival, leveleztünk, chat-eltünk, és egyszer beszéltünk telefonon. Most úgymond szakított velem, szerintetek jogosan?
Azért szakította meg az ismerkedést, mert nem akarom még megmondani a teljes nevem. Én az övét az email címe miatt tudtam meg. Megtaláltam a facebookon, de sokkal több infót így se tudtam meg róla (pár kép, végzettség). Szerinte asszimetrikus így a dolog, semmi értelme az ismerkedésnek.
Ja, azt tudni kell pár szélhámosba már belefutottam.
Most kinek van igaza?
"De, mi van, ha valami nem stimmel? És a randi után, hogy szabadulok meg tőle úgymond?"
Ez fordítva is megtörténhetne, ő mégis vállalta a kockázatot. Pedig ha tudta volna...
Én kérek elnézést!
Gipsz Jakab vagyok.
Amúgy meg nincsen fészbúkom.
Randi holnap a szökőkútnál.
Képet látott rólam :)
Köszönöm az ediggi válaszokat. Paranoás vagyok ezek szerint..
Egy kép és egy tel. szám alapjan, aki ért egy kicsit hozzá, simán meg tudja a rendes neved is...
Én biztos le csekkolnálak találka előtt.
Ő megbízott benned, és azt szerette volna önként áruld el.
Ha látott már képen akkor minek parázol a név miatt főleg ha tucat?
Ha pedig nem épp etikus a kép, azt meg 2 hét ismeretség után?
Amúgy facebookon ott a funkció hogy idegen ne láthassa az ismerőseidet stb :) Megcsinálod megadod neki, de nem veszed fel mint ismerős ha meg is talál:)
Ezzel meg van oldva az egész bonyodalom.
Beszélgetni beszélhettek anélkül hogy elfogadnád az ismeretségi felkérést, és max randi után elfogadod a jelölését:)
Problem solved :)
Etikus kép, bár kicsit erotikus :):)
29. ha én ezt tudom... köszi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!