Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedtem a neten egy férfival, leveleztünk, chat-eltünk, és egyszer beszéltünk telefonon. Most úgymond szakított velem, szerintetek jogosan?

Figyelt kérdés

Azért szakította meg az ismerkedést, mert nem akarom még megmondani a teljes nevem. Én az övét az email címe miatt tudtam meg. Megtaláltam a facebookon, de sokkal több infót így se tudtam meg róla (pár kép, végzettség). Szerinte asszimetrikus így a dolog, semmi értelme az ismerkedésnek.

Ja, azt tudni kell pár szélhámosba már belefutottam.

Most kinek van igaza?

2018. máj. 26. 19:40
1 2 3 4 5
 11/50 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
90%
És mi lett volna, ha megtudja, hogy Kovács Marinak hívnak? A FB-on fellelhető 85 ezer Kovács Mari közül majd pont megtalált volna, mi? Nem a csávó a szélhámos, hanem te magad. Na látjátok, többek között az ilyen paranoiás szellemi rokkantak miatt nincs értelme neten ismerkedni.
2018. máj. 26. 19:57
 12/50 A kérdező kommentje:
Nem igazán, ami kisül belőle. Lehet, csak pár randi, pár kellemes este. Ezt nem lehet előre tudni, ami kialakul.
2018. máj. 26. 19:59
 13/50 A kérdező kommentje:
A randin szerettem volna bemutatkozni. Mindegy.
2018. máj. 26. 20:01
 14/50 anonim ***** válasza:
100%

Én biztos nem találkoznék olyannak, aki nem meri a nevét sem megmondani.

Nem tudom hány éves vagy, de elég gyerekes felfogás.

Hogy szabadulsz meg tőle? Miért akarsz olyannal találkozni, akivel már most azon gondolkodsz, hogy szabadulj meg tőle?

Nem is elköszönj, hanem mintha valami emberrabló lenne...

Egyébként meg ha attól félsz utána írogatna, le lehet tiltani.

Ha zaklat, meg feljelenteni, esetleg szólni férfiaknak, akik nem pehelysúlyban indulnának.

Egyébként, ha egy hét alatt nem szűröd le, hogy szélhámos vagy sem, az azért elég fura.

2018. máj. 26. 20:02
 15/50 anonim ***** válasza:

"A randin szerettem volna bemutatkozni. Mindegy."

Ha nem tudja előre a neved, azt sem tudja kit keressen...

2018. máj. 26. 20:03
 16/50 anonim ***** válasza:
83%
Telefonszámod bezzeg megadtad, a tucat neved meg nem.
2018. máj. 26. 20:04
 17/50 A kérdező kommentje:
Az a gond, hogy egy kicsit fura férfi. Nagyon okos, de picit ilyen művészlélek...
2018. máj. 26. 20:06
 18/50 A kérdező kommentje:
Pont az volt a gond, hogy nem tudtam mi legyen. Beszélgettem vele, hogy talán jobban megismerem, a telefon is azért kellett, de gondoltam megnézem élőben ott biztos eldől hogy mi van.
2018. máj. 26. 20:08
 19/50 anonim ***** válasza:
94%
Te is elég fura vagy, legalább összeilletek.
2018. máj. 26. 20:12
 20/50 anonim ***** válasza:
89%

Jogos a pasi részéről, hogy megszakította a kapcsolatot. Nem is értem... úgy találkozni, hogy nem láttál egy képet sem a másikról? Nem mennék bele.

Vagy talán attól tartasz nem tetszenél neki? Van valami titkolnivalód?

2018. máj. 26. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!