Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedtem a neten egy férfival, leveleztünk, chat-eltünk, és egyszer beszéltünk telefonon. Most úgymond szakított velem, szerintetek jogosan?
Azért szakította meg az ismerkedést, mert nem akarom még megmondani a teljes nevem. Én az övét az email címe miatt tudtam meg. Megtaláltam a facebookon, de sokkal több infót így se tudtam meg róla (pár kép, végzettség). Szerinte asszimetrikus így a dolog, semmi értelme az ismerkedésnek.
Ja, azt tudni kell pár szélhámosba már belefutottam.
Most kinek van igaza?
Én biztos nem találkoznék olyannak, aki nem meri a nevét sem megmondani.
Nem tudom hány éves vagy, de elég gyerekes felfogás.
Hogy szabadulsz meg tőle? Miért akarsz olyannal találkozni, akivel már most azon gondolkodsz, hogy szabadulj meg tőle?
Nem is elköszönj, hanem mintha valami emberrabló lenne...
Egyébként meg ha attól félsz utána írogatna, le lehet tiltani.
Ha zaklat, meg feljelenteni, esetleg szólni férfiaknak, akik nem pehelysúlyban indulnának.
Egyébként, ha egy hét alatt nem szűröd le, hogy szélhámos vagy sem, az azért elég fura.
"A randin szerettem volna bemutatkozni. Mindegy."
Ha nem tudja előre a neved, azt sem tudja kit keressen...
Jogos a pasi részéről, hogy megszakította a kapcsolatot. Nem is értem... úgy találkozni, hogy nem láttál egy képet sem a másikról? Nem mennék bele.
Vagy talán attól tartasz nem tetszenél neki? Van valami titkolnivalód?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!