Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 38 éves férfi még nem nősült meg, akkor van vele valami gáz?

"Én úgy gondolom, hogy egy olyan férfinál, akinél kívül-belül minden rendben van, nem igazán van olyan, hogy nem találta meg az igazit."
Gondolom itt a "kívül-belül minden rendben van" annyit jelent, hogy külsőre nagyjából átlagos, a személyisége sem elviselhetetlen és persze a nőkhöz vonzódik?
Kb. ebből a korosztályból vagyok, és a leírtak igazak is rám. A legfőbb oka az egyedüllétemnek az, hogy a 20-as éveim elején nem igazán akartam kapcsolatot, nagyon jól megvoltam egyedül is és mire úgymond megjelentem én is a társkeresők között, addigra a korosztályomból legtöbben már megtalálták a párjukat. Ráadásul viszonylag nehezen nyílok meg, ezért nálam nem létezik a "szerelem első látásra" jelenség. Ahhoz, hogy komolyabban vonzódni tudjak valakihez, nekem több idő kell, amiből a legtöbb nő azt szűri le, hogy nem igazán érdeklődöm iránta és inkább továbbáll.
Ami még szerintem akadály az a relatív rossz marketingem. Egyszerűen nem szeretek kitűnni a tömegből, nem szeretem produkálni magam olyan dolgokban sem, amiben egyébként magabiztosan mozgok.
Tehát az a gáz velem, hogy gyakorlatilag a saját ellenségem vagyok ismerkedés terén.

Ha azelőtt voltak kapcsolatai, akkor felesleges lett volna házasodnia, mert azok a kapcsolatok véget értek. Így megspórolt magának egy válást.
Nekem megfontolt, racionális ember benyomását keltené, vagy egy egyszerű ösztönlényét, aki száll virágról virágra. Egy beszélgetés alatt kiderülne, mi az igazság.

Nem biztos, hogy belül minden rendben van vele.
Valaki szeret egyedül lenni, az beéri alkalmikkal, aztán egy idő után "kinövi" és lesz igénye társra. Az esetek nagy többségében ez igaz.
Az adott embert nem ismerem, nem egyformák az ilyenek.
De aki totálisan egyedül van és volt is eddigi életében, nem teljesen kerek belülről.
Nekem ez a tapasztalatom velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!