Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Más magányos férfi is úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más magányos férfi is úgy gondolja, hogy deprimáló és lehangoló a Facebook?

Figyelt kérdés
A (huszonéves)kortársainak már gyereke, meg felesége van, boldogok, erről postolnak képeket, ő meg ott ül egyedül a gép előtt, és fogalma sincs, őneki miért kell egyedül lennie, esetleg szűznek is, hol rontotta el az életét. Ajánlatos egyáltalán egy magányosnak a Facebook használata?

2018. máj. 20. 10:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
72%

Egyet tanulj meg!

A Facebookon, Instagramon mindenkinek csodálatos, boldog élete van.

Nem fognak arról posztolni,hogy vannak nekik is problémáik.

2018. máj. 20. 10:58
 2/15 anonim ***** válasza:
30%
szerintem is, csak néhány ismerősöm van, lány nulla, velük is már hónapok óta semmi üzenetváltás, csak a csoportok miatt használom, kétnaponta
2018. máj. 20. 11:00
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Töröld magad. Semmi többletet nem ad, csak rombolja az önbizalmat a rengeteg kamu ember álságos vidámsága. Közben meg van nekik is bőven bajuk a képen vidáman mosolygó család valójában üvöltve marja egymást odahaza.
2018. máj. 20. 11:12
 4/15 anonim ***** válasza:
70%
A közösségi oldalakon kb. mindenki azt próbálja meg elhitetni, hogy mennyire király az élete, mennyire szép, mennyire gazdag. Csak a fele sem igaz. Úgyhogy erre ne alapozz, ne ehhez mérd magad. Nem csoda, hogy szärul érzed magad, ez egy létező jelenség, de felesleges, hiszen amit ott látsz, az hazugság.
2018. máj. 20. 11:14
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
igen, amugy az elottom szoloknak szerintem 50%ban van igazuk mert vannak azert nekem olyan ismeroseim akik viszont tenyleg jol elvannak: kethavonta kulfoldi nyaralasok, nehany ismerosom mar hosszu-hosszu parkapcsolatban elnek de minden heten es munka uatan is van programjuk a parjukkal. Szomoru de ez egy "tukor" arrol is h elcseszett nehany dolgot az ember. Csak ebbol az eleterzesblki kell kerulni mielobb. Van egy ket hasznos csoport a facebookon pl matematikai, nyelvtanulással kapcsolatos stb. amugy mar reg toroltem volna magam mert utalom.
2018. máj. 20. 11:26
 6/15 anonim ***** válasza:
58%
Egyet tanulj meg: azok a legszilárdabb kapcsolatok, ahol nincs ezer meg ezer mosolygós közös kép föltéve, meg szirupos idézetek tömkelege. Aki a legnagyobb szerelemben, stabilitásban él, az nem érzi szükségét, hogy ezt a külvilág arcába tolja. Szerintem mindenki ismer olyan párokat, ahol a FB-profil rózsaszínben úszik, a valóságban meg egymást érik a viták, esetleg már szakítások is voltak.
2018. máj. 20. 11:29
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

Mivel én nem szeretnek családot , gyereket ,házasságot ezért nem zavar mit posztolnak

Egyedülálló vagyok és nem érdekelnek ezek, nekem nem fontosak jól érzem magam egyedül

Nekem jelenleg sokkal fontosabb az hogy építsem a saját életem , éljek szorakozzam , utazzak

Sosem vágytam nem is fogok vagyni gyereke , házasságra meg egyéb dolgokra

2018. máj. 20. 11:36
 8/15 anonim ***** válasza:
52%

"Ajánlatos egyáltalán egy magányosnak a Facebook használata?"

Igen, ajánlatos, ha nem ilyen önsajnáltató lúzer, hanem rendesen használja.

2018. máj. 20. 13:29
 9/15 anonim ***** válasza:
31%
Inkább motiváljon, hogy rinya helyett rendbe tedd az életedet.
2018. máj. 20. 13:31
 10/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem csak a férfiakra hat így.

Több kutatás foglalkozik azzal, hogy a közösségi médiában mindenki csak a szépet és a jót osztja meg, ez meg az emberek egy részében szorongást kelt, hogy nekik nem ilyen jó az életük.

2018. máj. 20. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!