Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon lehangoló ha a kiszemelt lány/nő csúnyán beszél?
Figyelt kérdés
2016. szept. 21. 15:19
1/13 anonim válasza:
Számomra az, mert én nem beszélek csúnyán...
2/13 anonim válasza:
Nekem is az. Természetesen nem várom el, hogy soha az életbe ne mondjon semmi trágár dolgot(én is mondok), de ne napi szinten tegye. Pláne kötőszóként.
3/13 anonim válasza:
ha olyan szempontból nézzük hogy párkapcsolat és együtt megjelenni stb. akkor nagyon gáz, ne keljen már szégyenkeznem miatta.
ha szexkapcsolat akkor előny, imádom ha egy nő csúnyán beszél az ágyban.
bár a kettő kombinációja lenne az igazi :D
5/13 anonim válasza:
Persze, hogy az látok nem egyszer szép nőket, úgy mint pl ebbe a való világban, aztán kinyitják a szájukat és csak a mocsok jön belőle.
6/13 anonim válasza:
Igen az. Na jó ha nagyon mérges ritkán elmegy egy két csúnya szó. De ha olyan lenne mint a Mónika show akkor az lenne az utolsó mondata amit meghallgatok, utána mondhat akármit én már nem leszek ott.
Tehát egy b+ vagy a francba elmegy :), ha pattanásig feszültek az idegei valami miatt.
De következő nem:
7/13 anonim válasza:
Férfiak nagyon szeretik mocskos szájú nőket. :-)
8/13 anonim válasza:
Én néha csúnyán beszélek, ha meg a helyzet megkívánja, akkor még a "franc" is túl csúnyának számít, és nem használom. A barátomat így nem zavarja, hisz probléma nélkül meg lehet velem jelenni akárhol, nem égetem le vagy ilyesmi, de ha kettesben vagyunk, akkor hadd csússzon már be néhány "b+"
9/13 anonim válasza:
Jajj ne legyünk már ilyen álszentek... Amíg otthon/barátok között teszi nem baj,én is szoktam.Nyilvánosan,idegen környezetben persze ne kezdjen el "b@#zdmegolni".
10/13 anonim válasza:
Akkor azzal a sok diplomás szép fiatal nővel akiknek kötőszó a bszki, gci, fsz és egyebek ki udvarol, nem értem.
Csak ti, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!