Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha a 23 éves kiszeme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha a 23 éves kiszemelt barátnőm összeáll egy 40-es pasival?

Figyelt kérdés
24 éves fiú vagyok. Van egy lány akit már jóideje ismerek és az elmúlt hónapokban szorosabbá vált a kapcsolatunk, szüleivel is már jóba vagyok, többször voltunk egymásnál is. Pár napja megosztottam vele érzelmeimet, de ő végül igen csendben maradt. Végül ma találkoztunk és elmondta, hogy ne haragudjak, jófej vagyok meg minden, de összejön valakivel. Kiderült számomra, hogy ez a pasi jóval idősebb, már 40-es évei elején jár. Úgy érzem mi előbb találkoztunk és mindent megtettem, hogy párkapcsolat legyen a barátságunkból. Szörnyen érzem magam. Bár semmi közöm hozzá, sajnálom, hogy a szülei sem állnak ki úgymond mellettem. Talán egy korosabb pasi kell a családba... Szörnyen érzem magam.
2016. júl. 1. 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Nem normális és sajnos nem nagyon tudsz ez ellen mit tenni.
2016. júl. 1. 19:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Jobb,hogy kimaradt az életedből,ha tippelnem kéne nem lesz életre szóló kapcsolat az övék sem, 17 év korkülönbségből kiindulva.Fel a fejjel.
2016. júl. 1. 19:57
 3/11 anonim ***** válasza:
27%

lehet vele jobban passzol, mint veled...szóval normális, ha tényleg összeillenek...ebben a korban 17 év nem olyan sok...

23F

2016. júl. 1. 20:01
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

Már bocsi, de mi köze van a családjának a kapcsolatához?

Ha egy csajnak összebarátkozol a szüleivel még nem jelenti, hogy a csaj is szeretni fog...

2016. júl. 1. 20:12
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem éppen normális, de manapság mi az?

Egy ideig el lesz vele, de nem együtt fognak megöregedni...

A pasinak imponál, hogy fogott egy fiatal csajt, a csaj meg odavan magától, hogy egy idősebb, "tapasztaltabb" palival dughat.

Találj egy másik lányt, ő nem illett volna hozzád ezek szerint!

Nem értem, hogy a mai lányoknak miért mindig a vén kecskék kellenek, pedig én is lány vagyok.

2016. júl. 1. 20:18
 6/11 anonim ***** válasza:
Esetleg véletlenül nem baromira gazdag az a 40-es pasi? :)
2016. júl. 1. 20:22
 7/11 anonim ***** válasza:
Velem is volt ilyen eset, még régen, igaz a csaj 17 körül volt, én 23. Ismerkedtem a csajjal, haveri társasággal néha összejártunk, stb. Aztán összejött egy 40 év körüli bajuszos sörhasú busz sofőrrel.
2016. júl. 1. 20:29
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

mai világban.. merd az mondani valamire, hogy nem normális. Téged fognak leugatni.

ne sajnáld, az ilyen nem érdemli meg az érzelmeidet! találsz majd egy jobbat.

2016. júl. 1. 20:30
 9/11 anonim ***** válasza:
51%
Le kell zúzni a 40-es csókát, mi az már,hogy te hamarabb ismerted a csajt, már majdnem lehetett volna valami, az meg közbe lép! Tudja már az ilyen,hogy hol a helye! :D Csak viccelek. Sajnos ez van.
2016. júl. 1. 20:31
 10/11 anonim ***** válasza:
A 40 es pasi dugja majd egy ido utan kidobja utana majd johetsz te es leraghatod a maradek hust a csontrol :D
2016. júl. 1. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!