Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért áll neki egy pasi duzzogni, mikor megtudja, hogy a kiszemelt nő foglalt?
Féltékenység, bánat, stb.
Amúgy nem értem, miért kérdés ez? Nem minden pasi olyan, hogy meg akar hódítani egy foglalt nőt, de nem tud könnyedén megbarátkozni a tudattal.
Ha arra gondolsz, hogy bepróbálkozik és azt a választ kapja, hogy van barátom vagy éppen nem aktuális?!
Szerintem ez nem duzzogás,sokkal inkább kiábrándultságnak mondanám, mert ugyanúgy éli meg mint egy visszautasítást. Ha ezek után megszakítja az összes kapcsolatot a kiszemelt Nővel az azért van mert védi magát attól, hogy még jobban belehabarodjon. Anno Én is így viselkedtem, ha valaki elutasított akkor egy jó ideig nem mentem a közelébe sem.
38F
5, és ez a távolságtartás működik?
Egy idő után azért szóba állsz a nővel?
Mindenkinek rosszul esik a visszautasítás, teljesen mindegy milyen formában.
Vannak akik túlságosan is zokon veszik, ha nem jön össze valami, ezért sértődnek meg.
Részemről, ha nem jön össze, akkor nem fogom körbeugrálni.
Mondok egy példát: vasárnap hajnal 2-kor felébreszt kb. 10 percnyi telefoncsörgetéssel, hogy elszállt az internet segítsek neki megcsinálni. Mondtam neki, köszi a lehetőséget, de most kihagyom, kérd meg a palidat.
Erre közölte, hogy ott alszik a másik szobában, de nem szeretné felébreszteni és ne legyek már ilyen sértődékeny, fejezzem be a duzzogást, mert nem férfias!
"5"vagyok.....
Ha már nem rajta járnak a gondolataim, és túl vagyok rajta, akkor talán. De volt olyan Nő az életemben, akinek a közelébe sem mentem azóta....meg is sértődött miatta, mert állítólag a társaságomat élvezte.
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!