Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli voltál amikor kiszemelted a mostani párod? Ő is az volt ezzel egy időben?
Ezt csak a kapcsolatfüggő emberek csinálják, hogy még benne vannak az egyik kapcsolatban, amiről tudják, hogy rossz, de addig nem lépnek ki, amíg nincs meg a következő. Mint a majom, amelyik akkor engedi el az egyik liánt, mikor már erősen fogja a következőt.
Megjegyzem, én eddig csak nő esetében tapasztaltam, hogy a pasik osztoztak rajta tudtukon kívül...
A kérdésre is válaszolva: igen, a párom is, én is egyedül voltunk évek óta, amikor összejöttünk. Ugyanis egyikünk sem akart kapcsolatot csak azért, hogy legyen már valaki, inkább kialakítottunk a saját életünket, amiben jól éreztük magunkat, és amit később a párunk még teljesebbé tett.
első!de azért elsütötted a neked nem tetszőknek a "van valakim" szöveget? mert ezzel mondjuk hamis statisztikához is hozzájárulhattál.
az azért ritkább mikor egy nőn osztozkodnak....
Én három hónapja léptem ki abból a 3 éve tartó kapcsolatból amiben már rég nem voltam boldog. Nem volt senki más a képben, azóta sincs (az exemnek ezzel szemben volt már 2 hét után).
Nálam most van az a szakasz, amikor hamvaimból próbálok új életet kezdeni, egyedül, de kiegyensúlyozottan és boldogan. Sokat lendített az életemen már most, hogy szétmentünk, csupa jó értelemben, úgyhogy egy pillanatra nem bántam meg. Csak azt remélem, hogy majd kellő idő elteltével találkozok valakivel, aki mégteljesebbé teszi majd a meglevő új világom, és remélhetőleg szingli lesz.. Nem szeretnék senki kapcsolatába belerondítani, meg egyébként is, az a pasi, aki más lánnyal megtenné, hogy elhagyja miattam, honnan tudjam, hogy majd nem hagy el engem más miatt?
Én szingli voltam, konkrétan a párom volt számomra az első pasi, és ő is szingli volt már közel fél éve, mikor megismerkedtünk és pár randi után összejöttünk.
Nem látom értelmét amúgy az ilyen kérdéseknek, meg úgy egyáltalán ennek a gondolatmenetnek. Most ha itt azt írnák majd túlnyomórészt, hogy egyedülállóként jöttek össze, akkor az lesz, hogy biztos hazudunk, vagy hogy mi a kevés kivételek közé tartozunk. Ha meg azt írnák, hogy kapcsolatban voltak, mikor kiszemelték a másikat, akkor dörzsölgetnéd a tenyered, hogy igeeen, megfejtetted a világ egyik nagy rejtélyét, vagy mégis mire jó ez? Az élet tudod nem így működik, nem lehet ennyire egyszerű, egyetemes megoldásokat találni a problémákra - jelen esetben arra, hogy nem találsz magadnak szabad csajt.
egy buliban találkoztunk, össze is gabalyodtunk, nekem akkor nem volt senkim, de neki volt egy barátnője, aki megcsalta meg minden, akkor már 3 hete nem is találkoztak, szóval rossz volt a kapcsolatuk. utána pár nappal szakítottak és összejöttünk. 3 éve együtt :)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!