Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mostani fiatal lányok nagyobb része inkább választani egy Justin Biber vagy One Direction féle férfit, mint mondjuk egy Jason Statham-et, vagy Randy Ortont?
#2 Ja, szerintem is undorító, hogy a Vajna egy fiatal, dögös aranyásót választott egy korában hozzá illő, szerető, házias asszonyka helyett... Hát igen, gondolom az nem lenne akkora trófea, de mégis... :(
Amúgy nem hiszem, hogy a 18. életévüket betöltött lányok többsége vonzóbbnak találná a one direction tagjait, mint, nem tudom, akárki mást.
Viszont nem látom be, hogy miért olyan hú-de-botrányos dolog, ha valakinek mondjuk JB stílusú pasik jönnek be... Nem lesz senki különleges hópelyhecske azért, mert idősebb, nagy darab férfiak jönnek be nekik, és nem is lesz idióta, ha pont ennek az ellenkezője a zsánere..
Ha a fiatal alatt olyan 15 éves átlagéletkorú lányokat értesz, akkor esetleg.
De egyébként meg jól mondja az előttem szóló, sokaknak nem azért tetszik ez a stílus, mert most ez a "menő", mert hát ezek a hírességek (vagy mik) is így néznek ki, hanem mert egyszerűen ilyen az ízlése. Emlékszem, amikor kezdtem a gimit, akkor nagy divatja volt az emoknak, és bár elég feminimnek találtam, a környezetemben sokan voltak, akiknek bejött ez a stílus, nem azért, mert olyan nagyon ismertek volna bármilyen emós zenei bandát, hanem mert csak, ránéztek és tetszett nekik. Pár év alatt kinőtték ők is, 17-18 évesen már ők is faarccal mentek el az esetleges maradék emó srác mellett.
nekem egyikük se tetszik az általad felsoroltak közül
inkább a köztes, hétköznapibb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!