Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idősebb férfi, fiatal nő, melyiküknek nagyobb büszkeség a másik fél, hogy sikerült megszerezni?
25 éves nő vagyok, 20 évvel idősebb nálam a Szerelmem.
Ha kint az utcán, vagy más más emberek előtt megölel, akkor mindig olyan elégedettség érzés tölt el engem, hogy : "Igen, sikerült! Álmaim férfija itt tart a karjaiban, és szeret!"
Szinte büszkeséggel tölt el az engem, hogy én vele lehetek, és büszke is vagyok rá.
Amúgy meg mielőtt bárki elkezdene általánosítani, hogy a pénz miatt vagyok vele, el kell szomorítanom őket, hogy mind a ketten gyárban húzzuk az igát. :)
Honnan tudjam? Nem ismerlek titeket.
Amúgy sok boldogságot! :)
Tudtam, jaaaajjj, reménytelenek vagytok. :)
Operátorok vagyunk mind a ketten. :)
Vagy talán két operátor nem szerethet egymásba?
Ezt a büszkeség dolgot úgy általánosságban kérdeztem, tudom, hogy a mi esetünket nem ismered, azért írtam le az én álláspontomat.
Várnám hasonló helyzetben lévő, vagy hasonló helyzetben volt nők/férfiak véleményét. :)
Nincs kérdés, trollkodni sem igazán lehet.
Ennek itt nincs helye!
Hát nagyon szívesen, ez úgyis anonim oldal, és jólesik kiírni magamból a boldogságomat. :)
Amúgy elektronikával foglalkozó cégnél dolgozunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!