Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/27 anonim válasza:
Kiraboltak a cigók, elég nagy kaland.
3/27 anonim válasza:
Megtapostak pogózás közben. Nagy kaland volt utána elhitetni a többiekkel, hogy nem vertek agyon.
4/27 A kérdező kommentje:
Mert nagyon lopnak pl.: Balaton Soundon?
2013. szept. 13. 18:24
5/27 anonim válasza:
A szüzességemet nem, de a kontaktlencsém elvesztettem:)
6/27 anonim válasza:
Balaton Soundon elestem a sárban :D
7/27 anonim válasza:
Na ezért nem járok fesztiválokra. Mindenki menőzik a mocskos, hónapok óta hordott karszalagjával, meg hogy milyen nagyszerű volt, de ott meg a nagy semmi történik. Mindenki csak ugrál random ismeretlen zenékre, vigyorog nagyon boldogan a kamerába, hogy ő milyen jól érzi magát, de igazából az ilyen helyeken mindenki tök egyedül van, bármit is mondanak, senki nem figyel a másikra. Együtt pogózni meg nem ismerkedés.
8/27 Frigg válasza:
Én még jópár éve, Hegyalja fesztiválon ismerkedtem meg személyesen a Korpiklaani zenekarral, azóta is jóban vagyunk, mondhatni kialakult egy baráti viszony közöttünk. Ami annyit tesz, hogy ha koncerten találkozunk, utána együtt sörözünk, fészbukon tartjuk a kapcsolatot, ilyesmik. Nekem ez nagyon nagy dolog volt anno, hiszen ők a kedvenc zenekarom :) Oh, plusz egyszer meghajított egy szekuricsi is :D Más kalandban nem volt részem.
23/N
9/27 anonim válasza:
Balaton Soundon nem fogsz cigót találni ilyen belépőárak mellett, meg ott annyira nem menő a sárba dagonyázás mint a szigeten meg a volton, egy fokkal igényesebb.
10/27 anonim válasza:
7-es, voltál már fesztiválon? Attól, hogy te valamit nem élveztél, nem kell kijelentened, hogy az egy szar. Ha meg barátokkal mész, nem is leszel egyedül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!