Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem rengeteg élményem volt fesztiválokon.
A Korpiklaani zenekarral már én is ittam együtt. :D
Fesztiválon találtam rá barátnőmre, akivel már két éve együtt élünk. :)
Egy csaj felkéretckedett a nyakmaba Slayer koncerten
Aztán utána elhívtam sörözni
Végén egy orbitálisat keféltünk a sátrában, és a fesztivál végéig ő lett a csajom én meg a pasija. Aztán a végén elköszöntünk, facebookon szoktunk dumálni de ő Debreceni én meg Keszthelyi így majd jövőre lesz megint a csajom a hegyen ha nem lesz egyikőnknek sem senkije.
:P
A fesztiválok kis társadalmunk kis szeletkéjének olvasztótégelye :)
Szigeten nagyon jó arc külföldiekkel lehet megismerkedni.
Hegyalja most már pár éve egy felkapott fos lett, de volt, mikor olyan otthonos volt, h még a szekusokkal is eszméletlen jókat lehetett pajtáskodni. Koncerten, ha nem a zúzdában vagy, elég jól össze lehet cimborálni bkivel aki nem hullarészeg :)
Volton Nekem mindig Ákos koncert volt/lesz a legnagyobb élmény
Soundot szándékosan hagytam utoljára, mert az kicsit más világ a többi fesztiválhoz képest.
Húúúú de jókat lehet pörögni egy két igényesebb elektronikus előadó koncertjeire....
Nem tudnám összefoglalni amúgy.
Életem legjobb emlékei mind fesztiválokhoz kötődnek. Mert ott bármi megtörténhet és mert az az egy hét tényleg semmi másról nem szól csak a szabadságról, a zenéről és a buliról.
nekem amúgy szerelemgyerekem Tokaj volt, ott voltunk az elsőn is, mikor összvissz két színpad volt, de aztán elkezdett ott is minden a pénzről szólni, így már nem járunk oda :(
De akkor is míg jó volt, addig nagyon.
Áldja meg az isten a fesztiválokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!