Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanában egyre nagyobb divat az "idős csaj, fiatal pasival" felállás?
3.al egyetértek.
szinte csak olyannt látok hogy 14-15éves csajok 18al vagy felette..
Egyre nagyobb divat? Egyáltalán nem. Vannak itt mindenféle korú emberek mindenféle korú párral.
Nagyon gyakori, hogy a pasi egy pár évvel idősebb. De fordítva is elég gyakori. Nincs ebben semmi rossz, nincs sehol leírva hogy csak idősebbel/fiatalabbal lehet járni.
Ennyi erővel a 14 éves fiúk is panaszkodhatnak, hogy a velük egyidős lányok a 20 évesek után csorgatják a nyálukat...
Ez oda-vissza igaz.De főként nőkre jellemző,hogy a párjuk idősebb.
Engem nem zavarna,ha egy 30-40 éves nőt kettyintgethetnék.
Ahogy észre vettem, az a több, hogy x a csaj és 1-2 vel több vagy akár kétszer annyi éves a pasi.
Sok az, aki érettnek érzi magát tévesen.
Na meg az apa komplexusos is sok.
De ha 30 felett mindkét fél, akkor már nem számít.
Nekem is a nálam 5-10 évvel idősebb -nők- tetszenek.
Nem divatból, hanem mert érettebb, norálisabbak, szeretheőbbek is mint a korombéli lányok. Örülnek egy csokor virágnak, a fiatalabb lány ezt fejemhez vágja, hogy miért nem ékszert vettem neki. Ha velem van akkor velem is törődik, nem a telefonján chatel más srácokkal. Tapasztalt a konyhában, és a ágyban. Szeretik ha kényezetik. Nem várják el hogy minden nap tökéletessen nézzek ki.
És még sorolhatnám hogy mennyive jobbak a fiatalabb korosztálynál.
23f
Szerintem nem gyakoribb mint eddig..
Pont azt látom, hogy szinte minden 5. 21-23 évesnek 35 feletti, de inkább 40-es párja van...
Mekkora korkülönbség gondolsz?
/nekem már a szüleimnél is úgy van, hogy az édesanyám az idősebb/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!