Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is feláll a szőr a hátán a mostani csücsörítős, pózolós, nagyon gazdag vagyok facebook trendtől?
Te hol éltél eddig? Ez már évek óta "divat" / "menő".
Egyébként undorító, aki ilyen fotót csinál, de hát az ő élete, azt csinál, amit akar.
Nem mai dolog ez. Engem egy dolog idegesít:
Tükörben fotózza magát,oké. Megnézi milyen a kép,oké. De mi francért nem tud felnézni utána?!
Vagy félig és bandzsa lesz :D
Sz_rok rá.Nem használok fészbukot,tehát nem érint ez a dolog nagyon. :D
De valahogy nem is hiányzik...
Egy pillanatra ácsi. Szó sincs itt arról, hogy gazdagnak kell lennie.
Régóta hódít ez a majmolás a ribis lánykák körében. A pénznek, gazdagságnak, semmi köze hozz.
Teljesen tisztába vannak azzal hogy, jó alakjuk van, és ezzel az egójukat akarják fényesíteni. Vágynak az elismerésre, milyen szépnek találják őket, illetve ők, saját magukat. A legtöbbjük, végtelenül ostoba és ez a "ki vagyok-mi vagyok, hű de dögösen jól nézek ki" hozzáállással kelti fel, mások figyelmét.
Az3poén, hogy nincs egy olyan fényképük, amiről ne hiányozna a tükör és a mobil. :D Szigorúan, ehhez használt Kellékek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!