Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Másnak is feláll a szőr a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is feláll a szőr a hátán a mostani csücsörítős, pózolós, nagyon gazdag vagyok facebook trendtől?

Figyelt kérdés
Én ezzel nem tudok azonosulni, miért ez az ideál?
2015. dec. 20. 17:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán meg kéne válogatni az ismerőseidet! :D
2015. dec. 20. 17:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Jó kérdés, ez nekem se tetszik.
2015. dec. 20. 17:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Te hol éltél eddig? Ez már évek óta "divat" / "menő".

Egyébként undorító, aki ilyen fotót csinál, de hát az ő élete, azt csinál, amit akar.

2015. dec. 20. 17:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Esküszöm, én még ilyent az ismerőseimnél nem láttam... ja várj, normális ismerőseim vannak (többnyire).
2015. dec. 20. 17:29
 5/10 anonim ***** válasza:
Ja, elég gáz. :S
2015. dec. 20. 17:31
 6/10 opened paradise ***** válasza:

Nem mai dolog ez. Engem egy dolog idegesít:

Tükörben fotózza magát,oké. Megnézi milyen a kép,oké. De mi francért nem tud felnézni utána?!

Vagy félig és bandzsa lesz :D

2015. dec. 20. 17:32
 7/10 MolotovPunk ***** válasza:

Sz_rok rá.Nem használok fészbukot,tehát nem érint ez a dolog nagyon. :D

De valahogy nem is hiányzik...

2015. dec. 20. 20:11
 8/10 anonim ***** válasza:

Egy pillanatra ácsi. Szó sincs itt arról, hogy gazdagnak kell lennie.

Régóta hódít ez a majmolás a ribis lánykák körében. A pénznek, gazdagságnak, semmi köze hozz.

Teljesen tisztába vannak azzal hogy, jó alakjuk van, és ezzel az egójukat akarják fényesíteni. Vágynak az elismerésre, milyen szépnek találják őket, illetve ők, saját magukat. A legtöbbjük, végtelenül ostoba és ez a "ki vagyok-mi vagyok, hű de dögösen jól nézek ki" hozzáállással kelti fel, mások figyelmét.

Az3poén, hogy nincs egy olyan fényképük, amiről ne hiányozna a tükör és a mobil. :D Szigorúan, ehhez használt Kellékek :D

2015. dec. 20. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Az egész frászbuktól áll.
2015. dec. 20. 22:09
 10/10 anonim ***** válasza:
igen
2016. febr. 26. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!