Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj, ha egy nő nem gazdag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy nő nem gazdag családból származik?

Figyelt kérdés
Ha a szülei szegények, de ő tett a boldogulásáért, kiment külföldre, összegyűjtött pár milliót, megtanult egy-két nyelvet, kitanult egy-két szakmát, tehát nem kell eltartani, feltalálja magát, az mennyire elfogadható?
2015. nov. 4. 11:49
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

szerintem párkapcsolatban inkább a következménye a lényeg...hogy milyen emberré vált, nem az, hogy honnan indult...

22F

2015. nov. 4. 11:54
 2/10 anonim ***** válasza:
7%
egy férfi sokkal inkább a nő külsejét és személyiségét nézi mint a vagyoni helyzetét, ez leginkább a nőknél okoz problémát, hogy nincs elég pénze a férfinak. személy szerint nekem ezzel a kimentem külföldre és hazajövök milliókkal dologról egyből az jut az eszembe, hogy farkakat szopott a csaj, tapasztalatból mondom.
2015. nov. 4. 12:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Ez taszító felfogás, utolsó. Ezért aztán nem kell külföldre menni, lehet otthon is. Tisztességes munkával viszont még minimálbérből is félre lehet tenni 1 milliót fél-egy év alatt.
2015. nov. 4. 12:08
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező tájékozatlanságát jelzi, hogy a listán ez alatt kettővel pont egy ugyanilyen kérdés van.

Bár meg se lepődöm, hogy az ittenieknek derogál az olvasás, ennyi erővel azon is csodálkozhatnák, hogy a kutyák ugatnak.....

2015. nov. 4. 12:15
 5/10 A kérdező kommentje:
Az egyik k.vázik, a másik irigy...hová kerültem...
2015. nov. 4. 12:17
 6/10 omba ***** válasza:
100%

Mi volna a baj egy iylen emberrel... mondjuk aki külföldön dolgozik nemigen tanul ki egy-két nyelvet.

De az szimpatikus, ha valaki életképes.

2015. nov. 4. 12:19
 7/10 anonim ***** válasza:
52%
én sem örülök ennek, de ez a tapasztalat!
2015. nov. 4. 12:20
 8/10 A kérdező kommentje:
6, 1,5 éve vagyok itt, azóta egy nyelvet folyékonyan, egyet pedig használhatóan megtanultam, mert idegen nyelvű környezet, és rákényszerültem. Miért nem tanul meg akkor?
2015. nov. 4. 12:23
 9/10 anonim ***** válasza:
56%
Nekem erről az a véleményem, hogy aki elment külföldre, ott sokat dolgozott és spórolt, nyelveket tanult, képezte magát stb., az már simán le is fölözi azt, aki csak szimplán gazdag családból származik. Szerintem előző kiüti utóbbit, mert az akaraterő, a tudás többet ér mint a kutyabőr, amire a családfa van elég halványan felrajzolva. Én pl. szívesen megismerkednék akár egy olyan lánnyal is, aki mondjuk anyagilag nem tehetős, angolul tud valamennyire (vagy tanulgat folyamatosanan), az sem baj, ha nincs diplomája. Viszont képes szeretetet adni és elfogadni, normálisan gondolkozik, van valami halvány lila elképzelése az illemről, a toleranciáról, az együttérzésről és egyebekről... El tudnám képzelni, hogy majd együtt nekiállunk és szép lassan, ügyesen rendbe szedjük a dolgainkat. 33 éves vagyok.
2015. nov. 4. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
41%
Az a nő akinek szegények a szülei, ássa el magát! Mi lesz így a hozománya? ... :-S
2015. nov. 4. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!