Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli voltál amikor kiszemelted a mostani párod? Ő is az volt ezzel egy időben?
Az emberi természet sokféle, még azok is mondanak bődületes baromságokat, akik elvileg értenek hozzá. Úgyhogy próbálkozhatsz megfejteni, de nem érdemes. Csak tele leszel hülye előítéletekkel, amik több kárt hoznak, mint hasznot. Bőven elég saját magadat megismerni, az sem egyszerű, ha jobban beleásod magad, viszont hasznosabb lehet.
Mi egyedülállók voltunk, amikor összejöttünk. Előtte nem sokkal ért véget egy hosszabb kapcsolatom, de nem volt kiszemelve senki. Nem vagyok kapcsolatfüggő, a miénk is laza viszonynak indult, majd komolyodott.
Szingli voltam. Neki volt éppen "barátnője"
A végét nem igazán értem.
Volt barátom, de így is-úgy is szakítottunk volna hamarosan, mert már nem volt jó. A kiszemeltemnek nem volt senkije.
Amúgy nem hinném, hogy túl sok csaj osztozna másokkal tudtukon kívül, azért hacsak nem a manipulálás mestere egy srác, elég könnyen lebukhat, ha mindkét kapcsolatában igyekszik azt játszani, hogy komolyan veszi. Tudod, ez a "van barátom" sokszor egy lekoptató szöveg, ha nem akar tőled semmit az adott csaj.
Nem :)
De az a táncba hívós szöveg aranyos volt.
Nekem régen volt egy barátom, akivel már ilyen nyögvenyelős volt a dolog, meg érzelmileg tudott még akkor zsarolni, így mindig megsajnáltam és szakítás után összejöttünk. Majd megismerkedtem a köv. párommal és kb. 1 hónapra rá szakítottam a régivel, de a következővel kb fél év után jöttünk össze (neki nem volt senkije).
Nemrég ért véget ez a kapcsolatom is, de ezt is már rég meg szerettem volna szakítani, csak az egymásra utaltság miatt nem lehetett.
Közben lett egy kiszemeltem, akit a nagy őmnek hittem, de neki is volt valakije. Reméltem, ha mindketten szabadok leszünk összejövünk. Úgy éreztem én is fontos vagyok neki. Ő maradt a régivel, én meg szingli vagyok. Ja és a mai napig úgy viselkedik vele, mintha akarna, csak nekem már elég volt (egyébként, ahogy így észrevettem ő kapcsolatfüggő lehet). Nem így képzeltem az egészet, de ez még mindig jobb nekem, mint egy rossz kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!