Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szingli voltál amikor kiszemel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szingli voltál amikor kiszemelted a mostani párod? Ő is az volt ezzel egy időben?

Figyelt kérdés
Amit én fiúként tapasztalok, hogy minimális hibaszázalékkel minden csaj foglalt (eme jelenségbe ne menjünk bele nagyon, de szerintem sok csaj tudtán kivül többedmagával osztozik ugyanazok fiún).Szal én erősen gyanítom hogy nem szingli jön össze szinglivel.avagy lehet hogy első dugásnál már szinglik de közvetltnül ezt megelőzően célzatosan szakítanak mert tudják hogy van kire lecserélni a mostanit. csak egyvalami nem áll össze? akkor mégse számít hogy van valakije a kiszemeltnek csak az első szexig szakítsanak vagyhogy?

2016. febr. 26. 18:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
köszönöm amúgy a beérkező válaszokat
2016. febr. 26. 19:05
 12/19 anonim ***** válasza:

Az emberi természet sokféle, még azok is mondanak bődületes baromságokat, akik elvileg értenek hozzá. Úgyhogy próbálkozhatsz megfejteni, de nem érdemes. Csak tele leszel hülye előítéletekkel, amik több kárt hoznak, mint hasznot. Bőven elég saját magadat megismerni, az sem egyszerű, ha jobban beleásod magad, viszont hasznosabb lehet.

Mi egyedülállók voltunk, amikor összejöttünk. Előtte nem sokkal ért véget egy hosszabb kapcsolatom, de nem volt kiszemelve senki. Nem vagyok kapcsolatfüggő, a miénk is laza viszonynak indult, majd komolyodott.

2016. febr. 26. 19:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Szingli voltam. Neki volt éppen "barátnője"

A végét nem igazán értem.

2016. febr. 26. 19:24
 14/19 anonim ***** válasza:
90%
Biztosan én leszek a fő szemét, de mikor a férjemmel összejöttem, még volt barátom. Nyűglődtünk már, mindketten éreztük, hogy nem jó a kapcsolat, de még próbálkoztunk. Aztán én léptem. Ez van, így alakult. Olyan kapcsolatom is volt, ahol szintén én léptem, de nem másik férfi miatt, nem is volt utána 1,5 évig senkim, szóval nem voltam kapcsolatfüggő.
2016. febr. 26. 19:32
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

Volt barátom, de így is-úgy is szakítottunk volna hamarosan, mert már nem volt jó. A kiszemeltemnek nem volt senkije.

Amúgy nem hinném, hogy túl sok csaj osztozna másokkal tudtukon kívül, azért hacsak nem a manipulálás mestere egy srác, elég könnyen lebukhat, ha mindkét kapcsolatában igyekszik azt játszani, hogy komolyan veszi. Tudod, ez a "van barátom" sokszor egy lekoptató szöveg, ha nem akar tőled semmit az adott csaj.

2016. febr. 26. 20:23
 16/19 anonim ***** válasza:

Nem :)

De az a táncba hívós szöveg aranyos volt.

2016. febr. 26. 20:29
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem régen volt egy barátom, akivel már ilyen nyögvenyelős volt a dolog, meg érzelmileg tudott még akkor zsarolni, így mindig megsajnáltam és szakítás után összejöttünk. Majd megismerkedtem a köv. párommal és kb. 1 hónapra rá szakítottam a régivel, de a következővel kb fél év után jöttünk össze (neki nem volt senkije).

Nemrég ért véget ez a kapcsolatom is, de ezt is már rég meg szerettem volna szakítani, csak az egymásra utaltság miatt nem lehetett.

Közben lett egy kiszemeltem, akit a nagy őmnek hittem, de neki is volt valakije. Reméltem, ha mindketten szabadok leszünk összejövünk. Úgy éreztem én is fontos vagyok neki. Ő maradt a régivel, én meg szingli vagyok. Ja és a mai napig úgy viselkedik vele, mintha akarna, csak nekem már elég volt (egyébként, ahogy így észrevettem ő kapcsolatfüggő lehet). Nem így képzeltem az egészet, de ez még mindig jobb nekem, mint egy rossz kapcsolatban.

2016. febr. 26. 21:47
 18/19 anonim ***** válasza:
Ő szemelt ki engem, akkor még nem voltam szingli. De csak a szakítás után kezdeményezett, igaz akkor rögtön: délután mesélte neki az exem hogy szakítottunk, este randira hívott. Így korrekt szerintem.
2016. febr. 26. 21:47
 19/19 anonim ***** válasza:
*Ja és a mai napig úgy viselkedik velem, mintha akarna, csak nekem már elég volt (egyébként, ahogy így észrevettem ő kapcsolatfüggő lehet).
2016. febr. 26. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!