Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire szomorú?
Dehogynem értem, amit írtál.
Te a világ lustája vagy, el vagy kényeztetve.
Bármit kéne csinálnod, csak kifogásokat gyártasz.
Ebből áll itt is minden válaszod. Gondolom otthon is a mamahotelban laksz, a papabank meg fizet neked...
Az előző rendszerben az ilyen munkakerülőket, akik lusták voltak mindenhez, mint te vitték a böribe.
Ott hamar betörték az ilyen szűz kisfiúkat. Hamar elvesztették a szüzességüket...
Nem is voltak ilyenek, mint te, akik kb 2 éves értelmi szinten állnak.
Nem bántásból mondom, de amíg csak azt csinálod, ami neked tetszik egy csecsemő vagy kb.
Egész életében mindenki gürizik szinte végig, hogy legyen valamije.
Te meg ilyen kislány szövegeket tolsz, hogy kellemetlen :DDD
Ha nem ilyen szinten lennél, rájöhettél volna, hogy az élet arról szól, hogy azt (is meg)tesszük, ami rohadt sz@r.
Ha mindenki azt csinálná, csinálhatná, amit szeret :DDDD
Ajjj, de kis naiv vagy.
Majd, ha 3 műszakban mész heti 6-szor, 600-800 Ft-os órabérbe feketén, akkor meggondolod mi a kellemetlen, meg nyomasztó.
Gondolom sz@rul esik ezeket olvasni sorry, de ez van.
Úgy se fogod elolvasni, de azért belinkelem:
Egy kicsit tévedsz mert szoktam dolgozni. Persze nem minden nap. Mivel édesapám az építőiparban dolgozik ezért szoktam vele menni dolgozni. Néha esténként de leginkább hétvégente.
A Tinderre visszatérve. Gúnyoltak meg nevettek már ki engem eleget. Elég is volt belőle. Úgyhogy kihagyom.
Igazad van, nem ismerlek.
De apukádnak segíteni, gondolom nem önszántadból mész. Vagy igen?
Van kedved, és tudatosan jársz el vele melózni?
Nagy különbség van, amikor önként vállalsz be dolgokat, és azért csinálod.
Vagy mert más mondja.
Nem tudom érdemes-e neked bármit elhinni, mert sose mondasz igazat... bár kb leszarom kategória.
mert eddig azt szajkóztad nem vagy hajlandó kimenni a szobádból xdddd
most meg önként segítenél... haha
Akkor megis igaz hogy elkerulsz minden melot, feladatot stb.
Az hogy neha a faterral feketén csinálsz valamit otthon vagy egyedül kb semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!