Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy messziről elkerülnek a lányok?
Sokszor kérdezték már tőlem, hogy miért nincsen már barátnőm, mi lehet az oka annak, hogy nem beszélgetek a lányokkal. Elvileg nem vagyok csúnya és buta sem.
A lányok úgy mennek el mellettem mintha ott sem lennék, nem néznek rám és olyan érzésem van mintha felnének tőlem.
Alapjáraton egy kicsit negatív és szomorú vagyok, nem igazán van önbizalmam de ez ennyire befolyásolná az egészet? A lányok sohasem kezdeményeztek velem beszélgetést így úgy gondoltam nem érdeklem őket ezért én sem mutattam feléjük érdeklődést.
Dettó mint te..de nem félnek tőlem. Legeslegjobb barátaim lányok bár unoka/testvéreim is egyben. Szóval azzal a kevés nővel akinél nem rúghatok labdába jól elvagyok. De a többi emberszámba se vesz. Múltkor egy lagzin "támadható"lányokkal raktak "véletlenül" egy asztalhoz...mintha pinokió űlt volna ott. De nemhogy a lányok a laza 50es anyukájuk se vett férfi számba.
Tök gáz amikor apukámmal és a testvéreivel jobban elvannak a korom beli lányok mint velem.
Társkeresőn normális lány nem îr vissza. De hogy ne sîrjak,hogy senki sem Aki visszaír az mind zűrös kihasználós,aki rámîr arról jobb nem is beszélni.
Vélemény! Biztos te is tehetséges vagy valamiben,csak nem tudod lekommunikálni. Pl kamionnal bárhová beállok és nagy a szerszámom de most könyörgöm egy lagzin buliban nem tudom bemutatni...
Önbizalmat nem tudsz sugározni!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!