Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért visel meg még mindig? Amíg nem látom, egész jól vagyok, de ha csak messzíről kiszúrom, végem.
Én így vagyok egy gyerekkoromból ismert lánnyal. Nagyritkán találkozom vele mikor konditerembe jön és sajna sosem hagy hidegen. Párja van már évek óta, de mindig azon gondolkodom hazafele menet, hogy miért jár még mindig a fejemben. Biztos a meg nem valósult kapcsolat miatt... Na mindegy.
Én azon vagyok, hogy találjak valakit aki mellett jól érzem magam és lekösse azt a maradék figyelmemet ami ilyeneken gondolkozik :)
Én is voltam így, nem is egyszer. De mindig addig tartott, míg nem találtam valakit aki hasonló érzéseket nem keltett bennem. Nyitottnak kell lenni az újra, ismerkedni kell. :)
Mert az csak őröl, kínoz, ha be nem teljesült vágy kicsit is dominál az érzelmeimben. ;)
A fellángolás nem mindig csak 1-2 hónapig tart..
Amit leírsz, ugyanez az érzés egy mosolytól és attól, hogy meglátom, nálam is már több, mint fél éve (!) tart..
Egy találkozás is visszaránt a kezdőpontra,sajnos ez ilyen.
- Ahogy mondják, majd jön valaki más.
- vagy összejöttök és jól kiábrándulsz
- vagy teljesen kizárod, hogy egyáltalán meglásd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!