Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem szomorú, hogy az egyetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szomorú, hogy az egyetlen névrokonomnak a világon is van már barátnője? 23/F

Figyelt kérdés
2017. szept. 16. 22:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
Nem értem a kérdést....
2017. szept. 16. 22:28
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Jobban belegondolva nem.

Bár átéltem már hasonlót.

Üdv, Kovács Péter

2017. szept. 16. 22:32
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem csak szolás hanem szomorkodás szabadság is van. Azon szomorkodsz amin csak akarsz.
2017. szept. 16. 22:34
 4/18 A kérdező kommentje:
#2 Ezzel a névvel engem sem ütne ennyire szíven a dolog.
2017. szept. 16. 22:35
 5/18 anonim ***** válasza:

Sz...r ügy. Ez van.

A te életed, úgy alakítod, ahogy te akarod.

Nem rinyálni kell, hanem tenni és tenni azért, hogy neked is legyen valakid!

2017. szept. 16. 22:35
 6/18 anonim ***** válasza:

Néha az is jobb, hogy nincs barátnőd.

Például az, hogy nincs barátnőd, jobb mintha lenne, de az a barátnő valami rondaság lenne.

2017. szept. 16. 22:40
 7/18 anonim ***** válasza:
A kérdésedből nem sok minden derül ki, max annyi, hogy rosszindulatú vagy, és nem örülsz mások boldogságának. Szar ügy. Feltételezem, neked nincs barátnőd, ez is szomorú, de ha elkezdenél csajozni ahelyett, hogy a névrokonaid párkapcsolati státuszát vizslatod, lehet, hamarabb megoldódik a probléma.
2017. szept. 16. 22:43
 8/18 anonim ***** válasza:
82%
Nézd a jó oldalát! Most valami egyedülállót vittél véghez az egész világon, fordítsd a javadra.
2017. szept. 16. 22:46
 9/18 anonim ***** válasza:

Nem.

Nem tudom, miért fáj jobban, amikor egy veled azonos nevűnek van barátnője, mintha Kovács Péternek lenne. :)

21/L

2017. szept. 16. 22:49
 10/18 A kérdező kommentje:
Ez igaz, egyedülálló vagyok abban is hogy nincs még egy ilyen nevű ember a Földön, aki egyedül lenne.
2017. szept. 16. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!