Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is tök szomorú lesz a strandon?
Rengeteg boldog pár, jó testű fiatal nők, nekem meg közel s távol senki, minden nő ignorál.
Pedig régen olyan boldog voltam.
Strandra nem depressionstalkingra megyek, hanem pancsizni. Elvileg nincs rossz testem, gyakorlatilag fehér vagyok, mint a halál, látszik a műtéti hegem, meg van kis pocim, amit nem gyúrtam le időben, de ki nem szarja le, eszek rá lángost. :D A pasik meg ignoráljanak csak, kinek van kedve ázott fejjel még bájologni. Majd szexibe vágom magam, ha nem az lesz a dolgom, hogy ázzak a vízben, ha már kivágtam rá annyi pénzt a jól megérdemelt "fizetésemből", amit bók lenne annak nevezni. :D
Pedig régen olyan szomorú voltam bszki...
Pedig valami miatt benned van a hiba. Önsajnálat helyett inkább foglalkozz önismerettel és keresd meg saját magadban a problémáidra a választ.
Neked egyébként tökéletes a tested? Csak lehet, hogy a külsőddel is van probléma.
Milyen a külső kisugárzásod? Ha süt rólad a búvalb..szottság, akkor ne is csodálkozz, hogy nem kellesz senkinek, én is teljesen hidegen hagynám az ilyen embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!