Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok esélyt adnátok egy olyan pasinak, aki határozatlan, félénk, szomorú, nem mer emberek közé menni mellé túlsúlyos és egy lányba keresi a messiást?
Amelyik lánynak egészséges lelke van, az nem koloncot keres maga mellé, hanem azt, akivel boldog lesz, vagy esélye van rá.
Amiket itt felsoroltál, azok nem vonzó dolgok. Az utolsó főleg, mert megmutatja, hogy nagyon sok dologban kellene fejlődni.
Mar megint te vagy?
Meg mindig nem.
Nem, és szerintem ne is álmodj arról, hogy a lány lesz számodra a megváltó. Akkor csalódni fogsz. A legtöbb ember az ilyen dolgokat egyáltalán nem tudja megérteni, elfogadni, nem még kezelni. Én sem vagyok teljesen oké lelkileg, és azt tudom mondani, hogy a párkapcsolat segít valamennyit, de véglegesen nem hárítja el a problémákat. Ahhoz jóval több kell.
Esetleg még József Attilát tudom mondani, aki a pszichológusnőjébe szeretett bele, de nézd meg a Flórával való "kapcsolatát." Eleve más férfival versengett, és némelyik forrásból az süt le, hogy Flóra legfeljebb sajnálatból bútorozott volna össze vele. Te igazán akarod ezt? :/
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!