Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire szomorú?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve szimpatikus számomra egy lány. Korábban beszélgettem vele de nagyon nehéz volt összeszedni a bátorságomat de mentettem. Egy kicsit összezavart és emiatt nem kerestem a társaságát és köszönni is ritkán köszöntem mert féltem tőle. Amikor a közelemben volt akkor feszült voltam de egyben nyugodt is mert tudtam, hogy itt van a közelemben. Mindig örültem neki amikor láthattam annak ellenére is, hogy tudtam ne fogok vele beszélgetni ami mindig nagyon elkeseritett. Szeptembertől ugyanabban az iskolában tanultunk és ugyanazzal a vonattal jártunk haza. Most, hogy Ő már vizsgázik valószínű, hogy többet nem fogom látni. Nagyon rossz érzés ebbe belegondolni.

2018. máj. 15. 09:46
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást, felesleges sírni utána! Lesz majd jobb, hidd el!
2018. máj. 15. 09:52
 2/39 A kérdező kommentje:
Azért nem megy, hogy keressek mást mert minden lányhoz kevésnek érzem magamat.
2018. máj. 15. 09:53
 3/39 iamaveryniceguy ***** válasza:
78%

Mit tettél meg (legalábbis gondolom a mentettem, az megtettem akart lenni)?

Mi lett utána?

Mi az, hogy összezavart?

Mi az, hogy FÉLTÉL TŐLE?

2018. máj. 15. 09:57
 4/39 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Még mindig ugyan azok a tanácsok vannak érvényben, amit tudod, annal a 700 valaszos kerdesednel adtunk.

Újat mar nem tudunk tanacsolni.

Neked kene kezdened magaddal valamit.

Minden nap olvasom ugyan azt a kerdesed :D

2018. máj. 15. 10:07
 5/39 anonim ***** válasza:
86%
Előbb a saját fejedben rakjál rendet, próbálj meg önbizalmat építeni, addig semmi esélye az egésznek.
2018. máj. 15. 10:08
 6/39 anonim ***** válasza:
100%

Elég béna story.. ha még csak nem is beszéltek már, akkor ne foglalkozz s jelenlétével ennyire. Még megérteném ha LEGALÁBB beszélnétek, de így....

Kérdezhetek valamit? Hogyan képzelsz el egy párkapcsolatot? Már-már röhejesnek tartom azt, amikor valaki szimpátiáról meg szerelemrõl beszél, mert szeret bámulni embereket. Valahogy sosem tudtam elképzelni bármit is valakirõl csak azért, mert szép s jó nézni, ha annál tovább semmit se tudok vele kezdeni. Miért baj, hogy nem fogod õt látni? Mit érsz el azzal, hogy bámulod õt? Nevetségesen gyerekesnek tartom a kis érzéseidet és szomorúságod, nem értem hogy mit keres ez a “FELNÕTT párkapcsolatok” kategóriában?? Menj vissza az óviba.

2018. máj. 15. 10:15
 7/39 anonim ***** válasza:
Azt tedd, hogy összeszeded magad, és elkezdesz férfiként viselkedni, különben sosem lesz senkid.
2018. máj. 15. 10:17
 8/39 A kérdező kommentje:
Igen Balázs vagyok nem tagadom. Sokszor tanácsolták nekem, hogy inkább próbáljam meg mert jobb egy visszautasítás mint az, hogy mi lett volna ha... Nagyon rossz érzés de megérdemlem. Bár mi nem vagyunk egy világ így mit is akartam én tőle.
2018. máj. 15. 10:18
 9/39 A kérdező kommentje:
Ha összeszedném magamat sem kellenék senkinek sem. Jelentéktelen voltam mindig is a lányok szemében.
2018. máj. 15. 11:02
 10/39 anonim ***** válasza:
Tedd fel a Tindert! Hátha húz valaki jobbra, akivel tudnál beszélgetni.
2018. máj. 15. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!