Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire szomorú?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve szimpatikus számomra egy lány. Korábban beszélgettem vele de nagyon nehéz volt összeszedni a bátorságomat de mentettem. Egy kicsit összezavart és emiatt nem kerestem a társaságát és köszönni is ritkán köszöntem mert féltem tőle. Amikor a közelemben volt akkor feszült voltam de egyben nyugodt is mert tudtam, hogy itt van a közelemben. Mindig örültem neki amikor láthattam annak ellenére is, hogy tudtam ne fogok vele beszélgetni ami mindig nagyon elkeseritett. Szeptembertől ugyanabban az iskolában tanultunk és ugyanazzal a vonattal jártunk haza. Most, hogy Ő már vizsgázik valószínű, hogy többet nem fogom látni. Nagyon rossz érzés ebbe belegondolni.

2018. máj. 15. 09:46
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Ha ezt akarod, csináld ezt. Nekem teljesen mindegy, nem érdekel. De mást sem. A te dolgod.

De, akkor ne csodálkozz, hogy így érzed magad.

Nekünk, a többi férfinek ez csak jó. Nekünk több jó nő jut.

Még a végén pont az általad elhajtott csaj lesz a feleségem. Vagy ki tudja :D

2018. máj. 15. 21:09
 22/39 A kérdező kommentje:

Tisztában vagyok vele,hogy csak magamnak köszönhetem.

Nekem semmilyen formában sem jutna egyetlen egy lány sem. Akkor sem ha agyilag normális lennék.

2018. máj. 15. 21:14
 23/39 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy magadnak köszönheted minek kérdezel ilyen baromságokat? :DDDD

utána meg itt várod a válaszokat, hogy ellentmondhass a válaszoloknak.

vicces gyerek vagy Te. bár annyira nem... nagyon nem.

2018. máj. 15. 21:22
 24/39 A kérdező kommentje:
Ezeket egyáltalán nem viccnek szántam.
2018. máj. 15. 21:23
 25/39 anonim ***** válasza:

Akkor mégis mi a ráknak teszed fel ugyan azt a hülye kérdésedet?

Ha ez nem a mások szivatása, akkor mi az?

2018. máj. 15. 21:31
 26/39 A kérdező kommentje:
Talán azért mert egy kis figyelemre vágyom és arra,hogy valaki két értelmes mondatot váltson velem. Ha a környezetemtől ezt nem kapom meg.
2018. máj. 15. 21:32
 27/39 anonim ***** válasza:

Akkor mi a rákért nem vagy képes ezért tenni?

Dobd fel a Tindert, aztán még csaj is akad.

De ha pasira vágysz, az is biztos :DDD

Ott találsz olyat, aki ír neked 2 értelmes mondatot.

2018. máj. 15. 22:03
 28/39 A kérdező kommentje:
Nincsenek ferde hajlamaim. A Tindert már megbeszéltünk,hogy miért nem használom.
2018. máj. 15. 22:21
 29/39 anonim ***** válasza:

Az a baj, mindenhez gyartasz egy kifogast.

Nem is tudom miert valaszolok neked... Full ertelmetlen. De legalább a segítő szándék meg van bennem, ha Te le is sz@rod.

No sebaj, majd segitek olyannak, aki jobban megérdemli.

Te csak abbol ertesz, ha jelentik a kerdesed es letiltanak.

2018. máj. 16. 02:13
 30/39 A kérdező kommentje:

Az a baj nem érted amit írtam.

Kellemetlen és nyomasztó érzés lenne feltenni magamról egy fényképet. Olyan érzésem lenne mintha rajtam nevetnének. Bevallom őszintén szégyellem magamat ahogyan kinézek. Ez amit most leírtam nem kifogáskeresés hanem az őszinte véleményem.

2018. máj. 16. 05:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!