Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire szomorú?

Figyelt kérdés
Már több mint egy éve szimpatikus számomra egy lány. Korábban beszélgettem vele de nagyon nehéz volt összeszedni a bátorságomat de mentettem. Egy kicsit összezavart és emiatt nem kerestem a társaságát és köszönni is ritkán köszöntem mert féltem tőle. Amikor a közelemben volt akkor feszült voltam de egyben nyugodt is mert tudtam, hogy itt van a közelemben. Mindig örültem neki amikor láthattam annak ellenére is, hogy tudtam ne fogok vele beszélgetni ami mindig nagyon elkeseritett. Szeptembertől ugyanabban az iskolában tanultunk és ugyanazzal a vonattal jártunk haza. Most, hogy Ő már vizsgázik valószínű, hogy többet nem fogom látni. Nagyon rossz érzés ebbe belegondolni.

2018. máj. 15. 09:46
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
Mivel fénykép nincsen rólam így feleslegesnek tartom. Örülök ha nem látom magamat fényképeken nemhogy majd más lásson.
2018. máj. 15. 11:53
 12/39 anonim ***** válasza:

Csinálsz egyet, és felteszed.

Nincs vesztenivalód.

Így a legegyszerűbben kiderítheted, ha valakinek szimpatikus vagy.

Aztán beszélgetsz más lányokkal is.

2018. máj. 15. 12:02
 13/39 A kérdező kommentje:
"Így a legegyszerűbben kiderítheted, ha valakinek szimpatikus vagy. " Ebben igazad van. De számomra kellemetlen lenne látni magamat és azt,hogy engem mások lássanak. Nem akarok nevetség tárgya sem lenni.
2018. máj. 15. 12:07
 14/39 anonim ***** válasza:

Akkor viseld el saját magadat.

Bármit tanácsolhatunk Neked, ha Te semmit sem vagy hajlandó csinálni. Értelmetlen az összes kérdésed, nem véletlenül jelenti szinte mindenki.

Meg érdemled az egész sorsodat, mert magadnak köszönheted.

Saját magadat tetted, teszed ilyenné.

2018. máj. 15. 12:26
 15/39 A kérdező kommentje:
Mert az jobb lenne ha állandóan elküldenének engem? Azzal mi változna? Csak tovább tudatosulna bennem az,hogy jelentéktelen vagyok amit most is tudok.
2018. máj. 15. 12:29
 16/39 anonim ***** válasza:
Ha ennyire primitív a gondolkodásod, lehet jobb, ha nem is mész emberek közelébe, tényleg...
2018. máj. 15. 12:35
 17/39 A kérdező kommentje:
Légszíves kifejtenéd bővebben?
2018. máj. 15. 12:36
 18/39 anonim ***** válasza:

Azért gondollak primitívnek, mert mindenkit csak elutasítani tudsz, és csak önző módon saját magad érdekel.

Nem akarsz senkit meghallgatni.

Szerintem el sem olvasod, csak nagyjából a válaszokat.

Amint ír neked ide valaki, Te 1 perccel később már válaszolod is az elutasító hülyeséged.

Olvasd magad vissza.

Azért tiltottak erről az oldalról korábban, mert rendkívül gonosz és goromba vagy a válaszadókkal.

Csak elutasítod őket, meg sem hallgatsz senkit.

Ezért, ha ilyen vagy, jobb, ha magad maradsz.

Mert még egy anonim oldalon se viseli a többség ezt a mentalitást.

Erről Te tehetsz egyedül. Nem a körülményeid vagy a múlt, vagy bármi, bárki.

Nem beszélve, hogy már újabban hazudsz is a válaszolóknak, vagy a kérdésben, hogy neked lehessen igazad.

Szánalmas szintre süllyedtél.

Nem tudom milyenek a körülményeid, de rengetegen a nyomorból is képesek voltak kijutni.

Te csak a saját kreált világodban élsz, amiben más nem létezik.

Amíg ilyen vagy mindenkivel, maradj is ott inkább.

2018. máj. 15. 17:11
 19/39 A kérdező kommentje:
Igazad van. Nem vitatkozom. Hálás vagyok érte, hogy őszinte voltál. Köszönöm.
2018. máj. 15. 17:16
 20/39 A kérdező kommentje:
Édesanyám is többször mondta nekem, hogy önző vagyok és csak magamra gondolok. Ezért döntöttem úgy, hogy távol maradok az emberektől és nem ismerkedem senkivel sem és én sem engedem meg, hogy engem valaki megismerjen.
2018. máj. 15. 17:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!