Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lépjek felé vagy nem éri meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépjek felé vagy nem éri meg kockáztatni?

Figyelt kérdés
Már régen,legalább 4 éve nincs senkim.Van egy lány barátom,aki bár fiatal hozzám képest majdnem 7 évvel nagyon megtetszett.Igazából sokáig én is csak jó barátként tekintettem rá,viszont ahogy változott úgy jöttem rá hogy belsőre teljesen az ideálom.Nem tudom mit csináljak mert a barátságunkat se akarom tönkre vágni,de viszont nagyon tetszik,szeretném ha ő lenne a barátnőm.Ma vagy holnap este fogok vele találkozni,de fogalmam sincs mit tegyek.Ha holnap jön akkor a városnapjára megyünk,és lehet majd én viszem haza.Mit tegyek lépjek vagy ne kockáztasak és keresek mást lányt ?
2018. máj. 3. 09:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Ez dupla vagy semmi játék. Ha szerencséd van, több lesz köztetek. Ha viszont nem vevő rá, jó eséllyel tönkre megy a barátságotok. Jól gondold meg!
2018. máj. 3. 09:40
 2/12 anonim ***** válasza:
Ezt neked kell eldönteni hogy melyiket akarod jobban. A biztos stabil barátságot vagy a lehetséges romantikusabb valamit.
2018. máj. 3. 09:45
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ez orosz rulett kicsit...én a helyedben ( ha nincs senkije!) elkezdenék finom utalásokat hinteni, amiből ha akarja ki tudja olvasni, hogy mit érzel. A reakciója majd mindent elárul úgyis...csak türelmesen.
2018. máj. 3. 10:18
 4/12 A kérdező kommentje:
Így lesz,majd a városnapján is azért el akarom hívni olyan helyre ahol tudunk ketten is lenni,ha tetszem neki pár jelből úgy is kiderül.
2018. máj. 3. 10:25
 5/12 anonim ***** válasza:

Ha így kezdesz belehabarodni, akkor részedről ez már nem barátság. Akkor annak vége. Vagy belróbálkozol nála, vagy elszakadtok egymástól.

Úgy gondolom az nem lehet opció, hogy megtartod a barátság látszatát, közben meg szenvedsz egy viszonzatlan szerelemtől... érted!

2018. máj. 3. 11:03
 6/12 A kérdező kommentje:
Kivéve ha keresnék mást,de az meg olyan megint hogy hiába keresek mást,ha amíg érzek ez a lány iránt más lánnyal csak kicseszés lenne.
2018. máj. 3. 11:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Igen, innentől ez már nálad több. Sosem lesz már ugyanolyan. Én is finom utalásokkal kezdenék, ha nem vágja le, akkor meg komolyabb lépések... Ha nem teszel semmit, te fogod nagyon megszenvedni...
2018. máj. 3. 12:40
 8/12 Ypszilon1980 ***** válasza:

Barátság már nincs, mivel többet érzel. Kockáztatni nem fogsz. Hajrá.

Ha igazán kedvel, akkor nem fog ezen kiakadni, ha meg mégis akkor nyugodtan mehet amerre akar.

2018. máj. 3. 13:23
 9/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy kérdező? Szerinted a lány vevő lenne a közeledésre? Mert ezt mérlegelném előtte.
2018. máj. 3. 14:51
 10/12 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2018. máj. 3. 15:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!