Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lépjek felé vagy nem éri meg kockáztatni?
Figyelt kérdés
Már régen,legalább 4 éve nincs senkim.Van egy lány barátom,aki bár fiatal hozzám képest majdnem 7 évvel nagyon megtetszett.Igazából sokáig én is csak jó barátként tekintettem rá,viszont ahogy változott úgy jöttem rá hogy belsőre teljesen az ideálom.Nem tudom mit csináljak mert a barátságunkat se akarom tönkre vágni,de viszont nagyon tetszik,szeretném ha ő lenne a barátnőm.Ma vagy holnap este fogok vele találkozni,de fogalmam sincs mit tegyek.Ha holnap jön akkor a városnapjára megyünk,és lehet majd én viszem haza.Mit tegyek lépjek vagy ne kockáztasak és keresek mást lányt ?2018. máj. 3. 09:26
1/12 anonim válasza:
Ez dupla vagy semmi játék. Ha szerencséd van, több lesz köztetek. Ha viszont nem vevő rá, jó eséllyel tönkre megy a barátságotok. Jól gondold meg!
2/12 anonim válasza:
Ezt neked kell eldönteni hogy melyiket akarod jobban. A biztos stabil barátságot vagy a lehetséges romantikusabb valamit.
3/12 anonim válasza:
Igen, ez orosz rulett kicsit...én a helyedben ( ha nincs senkije!) elkezdenék finom utalásokat hinteni, amiből ha akarja ki tudja olvasni, hogy mit érzel. A reakciója majd mindent elárul úgyis...csak türelmesen.
4/12 A kérdező kommentje:
Így lesz,majd a városnapján is azért el akarom hívni olyan helyre ahol tudunk ketten is lenni,ha tetszem neki pár jelből úgy is kiderül.
2018. máj. 3. 10:25
5/12 anonim válasza:
Ha így kezdesz belehabarodni, akkor részedről ez már nem barátság. Akkor annak vége. Vagy belróbálkozol nála, vagy elszakadtok egymástól.
Úgy gondolom az nem lehet opció, hogy megtartod a barátság látszatát, közben meg szenvedsz egy viszonzatlan szerelemtől... érted!
6/12 A kérdező kommentje:
Kivéve ha keresnék mást,de az meg olyan megint hogy hiába keresek mást,ha amíg érzek ez a lány iránt más lánnyal csak kicseszés lenne.
2018. máj. 3. 11:52
7/12 anonim válasza:
Igen, innentől ez már nálad több. Sosem lesz már ugyanolyan. Én is finom utalásokkal kezdenék, ha nem vágja le, akkor meg komolyabb lépések... Ha nem teszel semmit, te fogod nagyon megszenvedni...
8/12 Ypszilon1980 válasza:
Barátság már nincs, mivel többet érzel. Kockáztatni nem fogsz. Hajrá.
Ha igazán kedvel, akkor nem fog ezen kiakadni, ha meg mégis akkor nyugodtan mehet amerre akar.
9/12 anonim válasza:
Hány éves vagy kérdező? Szerinted a lány vevő lenne a közeledésre? Mert ezt mérlegelném előtte.
10/12 A kérdező kommentje:
22 vagyok
2018. máj. 3. 15:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!