Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lépjek a férfi felé ez esetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lépjek a férfi felé ez esetben?

Figyelt kérdés

Nem igazán ismerem, mert csak neten beszélgettünk de voltak olyan érzéseim, hogy nem őt keresem emiatt megszakítottam az ismerkedést.

Próbáltam nyitni más felé, de egyik sem ért fel vele. Hosszabb távra nem terveznék vele de úgy érzem jelen esetben egy ideig boldoggá tenne.

2018. márc. 29. 11:17
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Haragudna vajon, hogy meggondoltam magam? Én ettől tartok, de hiába kerestem másban a boldogságot és emlékszem a beszélgetéseink legtöbbször jó érzéssel töltöttek el.
2018. márc. 29. 11:21
 2/11 anonim ***** válasza:

" Hosszabb távra nem terveznék vele de úgy érzem jelen esetben egy ideig boldoggá tenne."

Ha van gerinced ezzel együtt nyitsz felé, majd ő eldönti, hogy így is kér-e még belőled vagy sem.

2018. márc. 29. 11:33
 3/11 anonim ***** válasza:
Lépj, neki is lesz pár boldog órája.
2018. márc. 29. 11:41
 4/11 anonim ***** válasza:
Ugyanazt gondoltam elsőre, mint a 2-es. Persze, írj rá, de mindjárt az elején közöld vele, hogy amíg nincs jobb, addig elszórakoztathat. Aztán, mivel lehet ő is hasonlóan vélekedik rólad, lehet, h belemegy.
2018. márc. 29. 11:42
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Folyt.: Ha meg normális kapcsit szeretne, akkor meg elhajt a búsba, amit teljesmértékben megérdemelsz.
2018. márc. 29. 11:44
 6/11 anonim ***** válasza:
11%

Téged kell megdugni párszor, aztán kidobni a francba.

31/f

2018. márc. 29. 13:31
 7/11 anonim ***** válasza:
Boldoggá tenni csak saját magadat tudod.
2018. márc. 29. 13:43
 8/11 A kérdező kommentje:
Még sosem volt barátom, lehet ezért ragaszkodom.
2018. márc. 29. 14:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez ott kezdődik, hogy szóba sem állnék veled. Egyszer ezt itt bejátszotta egy buda liba velem, noha nem társat keresni voltam itt akkor sem. Hónapok múlva írt, hogy nem érdekelne-e mégis. Mondtam, hogy ennél azért több méltóság szorult belém, szórakozzon mással. Nem vagyok szamár, ha nincs ló.
2018. márc. 29. 16:07
 10/11 anonim ***** válasza:
Kíméld meg magadtól.
2018. márc. 29. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!