Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ebben az esetben?

Figyelt kérdés

19 éves srác vagyok, de nem nagyon találok párt. Eddig volt egy 3 hónapos kapcsolatom egy lánnyal, az óta csak barátok vagyunk, de az óta is ő életem szerelme. Ezt már mondtam neki is, de nem reagált rá semmit. De nem is merem erőltetni, nehogy megharagudjon. Viszont mindig az puszit és megölel nagyon szorosan amikor találkozunk. Mindig mondja, hogy nagyon vigyázzak magamra és hogy legyen szép a következő napom. Ő óta másba sem tudok szerelmes lenni, és mást sem érdeklek én. Úgy érzem, hogy ez örökké így lesz, hogy végtelenül szerelmes leszek belé, és senki mással nem tudok majd összejönni.

Volt már valaki ilyen helyzetben? Mit tegyek, hogy jobb legyen? Merjek újra rákérdezni nála?

2018. febr. 24. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki. Minél hamarabb lezárod, annál jobb.
2018. febr. 24. 21:15
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálj vele megszakítani minden kapcsolatot. Nem kellesz neki, viszont akár tudatosan, akár tudat alatt folyamatosan olyan szituációkat teremt, amik nem engedik, hogy el tudj tőle szakadni. Ez a lehető legrosszabb helyzet, mert minden egyes jó szó, minden egyes ölelés után újra és újra fel fog benned merülni, hogy újra meg kellene próbálnotok, ahelyett, hogy elfelejtenéd őt. Lehet, hogy a csaj nem manipulatív típus, viszont úgy látom, téged nagyon a hatása alatt tud tartani. Az ilyen barátságok csak akkor működnek, ha mindketten meg tudják tartani egymástól a távolságot. Neked ez nem megy, így folyamatosan csak sérülsz, és nem is tudsz tovább lépni. Férfiként írom, hogy próbáld elvágni a hozzá fűződő szálakat, és véget vetni ennek a "barátságnak", mert ez a részedről nem az, az ő részéről meg talán barátság, de az is lehet, hogy csak szándékos kínzás.
2018. febr. 24. 21:28
 3/3 Lordika ***** válasza:
Anno, talán ugyanilyen idős korban voltam ugyanebben a szituációban. Nálam az oldotta meg a dolgot, amit előttem is írtak: mindenféle(!) kapcsolat megszakítása a lánnyal. Kellett pár hónap, nagyon bele voltam zúgva (igazán szerelmes voltam), de aztán túltettem magam, teljesen. De ehhez kellett az, hogy full kizártam az életemből. Ha van kis sütnivalója a lánynak, akkor ezt mondd el neki is, ne csak úgy egyik napról a másikra lépj le, meg kell neki érteni.
2018. febr. 24. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!