Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben kinek van igaza?
Ez egy tipikusan olyan történet, aminek nincs győztese és vesztese, nincs senkinek igaza.
Mindkét szereplő vesztes, a fiú egyértelműen csak kihasználta a lányt, ilyen "ha velem vagy, akkor jó, ha nem, akkor is jó" stílusban nyomatta.
A lány pedig hagyta, igazából simán ő is benne volt a játszmában.
Alapjában véve két olyan ember története, akik elég éretlenül állnak a kapcsolathoz, és magasról tesznek mind magukra, mind másokra.
Készen kell állnia? Az milyen? Ha sürgetnek, vagy a semmiből sokkolnak egy randival, amihez nincs kedvem, vagy épp kócos hajjal, félálomban fetrengek az ágyban reggeli előtt, akkor akkor sem megyek, ha álmaim férfia vár. Megmondom neki a helyzetet és azt, hogy ennyi idő múlva tudom magam összeszedni, vagy hogy nem szeretnék most menni. Vagy elfogadja, vagy nem. Ha pedig nem tudunk rugalmasak lenni kicsit és valamit kitalálni, ami mindkettőnknek jó és amit ő sem mond le, meg amivel engem sem sokkol a semmiből, akkor szerintem nekünk nagyon nem kellene egymással randiznunk… Ennyire nem érzem, hogy szükségem lenne valakire valaha, úgy egyáltalán.
Lehet, túl szigorú vagyok, de ha a másik nem jelez, hogy késik, maximum negyed órát várok rá.
Nem önteltségből, de tudom, mennyit érek. Emberként is és nőként is. Ha valaki éreztetné velem, hogy még én lehetek szerencsés, hogy vele randizhatok, úgy ott hagynám, hogy még a nevét is elfelejteném. Egy randi arról szól, hogy két ember kölcsönösen jól érzi magát egymással és örül egymás társaságának. Ha ez nincs így, ideje abbahagyni a randizgatást és nem belemenni a folytatásba. Ha pedig annyira rossz vagyok neki (ez is elképzelhető, nem lehet mindenki mindenkinek a megfelelő nő/férfi), hogy folyamatosan más lányokra/fiúkra és a volt párjukra kell hivatkozni, akkor miért „szenved” velem? Akkor egész nyugodtan vissza lehet menni az exhez, vagy keresni mást, tudtommal nem kényszerítette senki arra, hogy egy percig is foglalkozzon velem.
A leírtak alapján nagyon valószínűnek tartom, hogy a fiú nárcisztikus. Ők szoktak ilyet csinálni és ők szokták a többiek önbizalmát lehúzni ilyen megjegyzésekkel, meg manipulálni ilyen viselkedéssel. Ráadásul általában eleve önbizalomhiányos emberekre hajtanak, akiket könnyű ilyen lenéző megjegyzésekkel sakkban tartani és behálózni. Tisztán kellene látnia a lánynak és azt a csokrot visszaküldeni szépen és kiállni magáért. Egy nő és egy férfi sem rossz annyira, sem külsőre, sem viselkedésre, hogy rászoruljon valakire, aki ennyire magasról beszél hozzá…
A fiú egy manipulatív, játszmázós sggfej, de nem tudok rá neheztelni, mert innen nézve pszichés beteg.
3 hét alatt volt mindez?+2 szakítás?
Komoly....
A lánynak... annyiban nem volt igaza, hogy adott még egy esélyt egy ilyen gyökérnek. Gondolom, a srác elég magabiztos, jól is néz ki, gyanítom, az első bokorban talál olyan csajt, aki szívesen nyalja a talpát. Ezért hiheti azt, hogy hú, akkor a legtöbb pasi ilyen, és nem tetszik nekik, ha a lány kritizálni meri őket...
Amúgy ez színtiszta illemtan. Párkapcsolaton kívül is, alap, hogy időben szólok, ha vhova nem tudok időben vagy egyáltalán odaérni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!