Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Te ( i s ) meg tennéd a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te ( i s ) meg tennéd a férjeddel ebben az esetben? Illetve igaza van a nőnek?

Figyelt kérdés

Fiatalon csináltak egy vállalkozást, majd még csinált a pár férfi tagja még kettőt.

Később már csak a férfi vett részt a vállalkozás szerepében, a nő pedig otthon a két gyermekükkel.

Kiderült hogy a férj nagyon sokszor megcsalta a nőt, szinte mindig más nővel, de volt hogy egy nővel sokáig volt szeretői státuszban.

Egy házban élnek jelenleg is, a nő nem dolgozik. Persze a volt férjnek a ruháját is berakja a mosógépbe és főzni is főz rá, mivel természetesen pénzt is ad neki a férfi.

( Nincs megszabva mennyit, mivel elég sok befolyik, szóval nincs gyermektartás és egyebek külön)

Az egyben lakás az úgy van hogy külön szoba teljes mértékben, nincs testiség.

Érdekelne hogy ti elítélnétek a nőt emiatt??

2014. márc. 29. 13:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem ítélném el, különösen a mai világban. Sokan vannak akik még válás után kénytelenek együtt lakni anyagi okok miatt.
2014. márc. 29. 13:50
 2/11 anonim ***** válasza:
93%

Átmeneti megoldás lehet, ha muszáj.

De biztosan arra törekednék, hogy teljesen önálló legyek.

Ez nagyon felemás helyzet, és nagyon sok problémát okozhat a későbbiekben, ha bármelyik félnek (vagy mindkettőnek) új párja lesz.

2014. márc. 29. 13:56
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Egyáltalán nem ítélem el,de én is törekednék az önálló életre.Ha nem is külön ház,de legalább munka,illetve saját jövedelem.Mert egyszer majd nyugodtan mondhatja a férfi,hogy nincs több pénz,esetleg valakivel komolyra tervezi,és akkor mit lép a nő,nulla ft-al a zsebében?
2014. márc. 29. 14:01
 4/11 anonim ***** válasza:
17%
Van erre gy kifejezés, amit ha leírok kitiltanak, de az.
2014. márc. 29. 14:05
 5/11 anonim ***** válasza:
48%
Nem tudom nem ítélem el, de én így nem tudnék élni. Még házasságot sem tudom elképzelni ahol eltartanak, nem hogy egy volt férj. Ennél több büszkeségnek kellene lennie minden nőben.
2014. márc. 29. 14:56
 6/11 anonim ***** válasza:
85%

Nem ítélkezem, nem hinném, hogy ez bárkinek is joga lenne.

Ha nektek ez így megfelel, akkor rendben van.

De ugye tudod, hogy ez nem fog örökké tartani, mert előbb-utóbb valamelyikőtök megismerkedik valakivel, és akkor már nem tartható ez az állapot.

2014. márc. 29. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Amit együtt indítottunk vállalkozást újra beállnék dolgozni, hisz annak a fele az enyém csak ugye a gyerekekkel otthon maradtam. SZóval a közös vállalkozás amit anno indítottunk ugyanúgy dolgoznék vele és a fele bevétel az enyém lenne, valamint kérnék pluszba gyerektartást ezekből már csak külön tudtok költözni. Vagy ha jól megy mondanám páromnak, hogy vegyen egy kis lakást nekem meg a gyerekeknek ahová el tudunk menni, vagy mi maradunk ő meg menjen külön lakásba. Egyszerűbb lenne neki költözni, mint neked a gyerekekkel.
2014. márc. 29. 17:00
 8/11 anonim ***** válasza:
71%
Ő dolguk.
2014. márc. 29. 18:02
 9/11 anonim ***** válasza:
29%
Bírom ezt az ő dolguk, ti dolgotok maszlagot, azért van az oldal hogy válaszoljanak és véleményezzenek az emberek, mindenhová odaírhatnánk hogy semmi közünk hozzá....
2014. márc. 29. 19:45
 10/11 anonim ***** válasza:
59%
Gyakorlatilag házvezetőnő lett, nem?
2015. ápr. 12. 02:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!