Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan cselekedjek? Lépjek tovább?
Jópár hónapja megismerkedtem egy férfival, és nem volt más közöttünk, mint kötetlen szex. Közben ismerkedtem mással is, semmi komoly. Az utóbbi időben viszont egyre közelebb kerültünk egymáshoz, megnyíltunk a másiknak, sokat beszélgettünk, szinte mindig ő keresett, de ennek egy hete bizonyos okok miatt vége.
Viszont megismerkedtem az egyik ismerősével aki jobban meg szeretne ismerni, el is hívott randevúra. Még nem mondtam igent, mert tudom, hogy akkor az első férfit végleg elvesztem, de abban sem vagyok biztos, hogy lehet ebből valami.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ez mellesleg nem a te kérdésed? Szinte ugyanaz a fogalmazási stílus, ugyanúgy 3 férfi a história kulcsszemélyei. Még mindig azt mondom, KIHASZNÁLNAK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!