Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit lépjek? Dumáljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bandeee kérdése:

Most mit lépjek? Dumáljak tovább vagy cselekedjek?

Figyelt kérdés

Elmondtam egy lánynak, hogy 2 éve szerelmes vagyok belé. Egyáltalán nem lepődött meg, mosolygott és megölelt. Elmondta, hogy bármi is fog történni köztünk mi mindig barátok maradunk (ami nagyon jól esett), meg hogy ő is érzi, hogy többről van itt szó mint barátságról. A meghitt beszélgetést félbeszakította néhány haver.

Másnap újra együtt voltunk kint, de úgy tesz, mintha semmi sem történt volna. Ugyanolyan kedves, talán kicsit visszafogottabb. Tudom, hogy lépnem kell, de mit tegyek? "Letámadás" vagy hozzam fel újra ezt a témát? 17/F

2009. márc. 8. 09:24
 1/3 anonim ***** válasza:
87%
mond ezt neki :A csók a szerelem beszéde és én beszélgetni szeretnék veled. ezután már gondolod mit kéne tenned:P
2009. márc. 8. 10:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ne dumálj! Ha kifogása lenne a közeledésed ellen, megmondta volna. Szerintem most vár. Megvárja hogy megteszed -e a következő lépést, vagy még "beszélgetsz" róla egy kicsit. Cselekedj! Szurkolok... :)
2009. márc. 8. 11:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi :D csak az volt a gond, hogy abszolút nem erre számítottam, hanem arra, hogy ledöbben. Ehez képest még boldognak is látszott. Ettől meg én döbbentem le :)) Igazatok van, lépni kell. Köszönöm szépen..
2009. márc. 8. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!