Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy randin miről dumáljak egy lánnyal ha msnen szinte már minden témát kiveséztünk?
Figyelt kérdés
2010. márc. 21. 11:46
1/8 anonim válasza:
Mi történt vele aznap stbstb,egyébként a kínoscsend megoldására tudod mi a legjobb? :D Csók :D:D:D
2/8 anonim válasza:
Háát igen ezért nem jó ha az ember túl sokat beszél msn-en mert az első találkozásnál elállhat a szava. De ige nkezdheted azzal, hogy milyen volt a napod. Aztán ne üljetek sokáig egy helyben menjetek el sétálni jó idő van, és beszélgethettek a parkban vagy az utcán sétáló emberekröl vagy amit a kirakatokban megláttok ha mondjuk a városban sétáltok. Megkérdezheted, hogy szerinte TE milyen vagy. Vagy hogy mi volt az a dolog a gyerekkorában vagy esetleg pár évvel ezelőtt amit szeretne ha újra megtörténne vele. Megkérdezheted, hogy ő mit gondol saját magárol, stb stb, de ne üljetek egy helyben menjetek ki a szabadba és ne 400 ember között legyetek, menjetek olyan helyre ahol már nagyon régen volt. És szeret oda járni, ahol szívesen tölti az ember az idejét és ahol nincs sok ember ott felszabadultabb.
3/8 anonim válasza:
utolsó te nagyon leírtad hogy mi kell egy lánynak az első randin, legalábbis nekem nagyon bejönne. Szval kérdező erre a válaszolóra sztem hallgathatsz. :)
4/8 anonim válasza:
utolsó: köszönöm csupán egy lehetőséget írtam neki remélem működni fog neki...
5/8 anonim válasza:
sétáljatok a városba, ha betámad a kinos csend rohanj be vele egy élszerboltba és vedd meg ami megtetszik neiki elsőre:Dtuti a siker:)
6/8 anonim válasza:
ha én mondjam meg neked, akkor még nem való neked nő...MÁR NE HARAGUDJ!!!!
Ha nem tudsz miről beszélgetni vele, akkor az TÉTLEN LES!!!
máskülönben törekedj mindíg arra, hogy mosolygós maradjon!
sztorizz neki a haverokról, olyan sztorikat mondj, amibe természetesen benne vagy! bókolj neki...
8/8 anonim válasza:
sztem a számitogépes játékokrol,
érdekes amikor én hivtam randira egy lányt és erröl kezdtem neki beszélni,akkor elhajtott a g.cibe,
miert,nem tudtam mire vélni
azota nyomom hálozatban a Call of duty-val!!
mindenre lövök AK-val, meg Sniperrel,tök állat
hehejj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!