Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na most mi legyen hogy cselekedjek? SÜRGŐS! HELP!
te hány éves vagy?:|
lehet h szimplán csak kangörcse volt és megakar dugni ha már a buszon a melledet fogdossa, mások előtt.. jézusom..(:
kérdezd meg tőle h mi volt az a buszon.. aztán majd elmondja,hogy mit is akart ezzel..
Addig fogod feltenni a kérdést, amíg azt nem fogja mondani valaki, hogy "igen, csókold meg"?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
23/F vagyok, és tartom a véleményemet, ja plusz: nem ahhoz kell a bátorság, hogy valaki megfogja a másik mellét, de ezt még te nem tudhatod.
Megint ez a kérdés??
"Én szeretem őt" Tisztára hülye vagy ,azért mert megfogta a melled, máris szereted? Nagyon el vagy távedve a fogalmakkal kislány!! Ezzel csak azt bizonyítottad, hogy csak egy kapcarongy vagy, akit időnként leakaszt a férfi a szögről és beletörli a f*rkát.
szerintem egy kiba*zott nagy rib* lehet aki ráadásul még buta is..! de hát mit vártam nem is értem..:"D szerintem tedd fel holnap is ugyanezt a kérdést, csak más megfogalmazással.. (:
igen végül is mindennapi h egymás fa_zát, mellét pi_áját fogdossuk a buszon.. perszeee velem is mindennap megtörténik.. :))
szerintem ne csókold meg, húzd le a gatyáját és vedd le szájjal ;)
Drágám,elárulok Neked egy titkot.Amikor két ember szexuálisan vonzódik egymáshoz,és egymást taperolják,akkor az azt jelenti,hogy kölcsönösen vágynak a szexre.Nem párkapcsolatra,szexre.Te pedig azt állítod,hogy szerelmes vagy.Na most,ah én hagyom,hogy valaki a melleimet fogdossa,akkor nekem is csak arra kell az a személy,amire én kellek neki.Ergo,kölcsönösen nem tiszteljük vagy szeretjük egymást,csak kölcsönösen dugni szeretnénk.
Szóval,gondolkodj el,vajon mit is szeretne Tőled ez a srác.Ha Neked ennyi is elég,akkor hajrá,kapd le.Csak aztán ne siránkozz,hogy jól megb@szott,aztán meg dobott,mint egy rongyot!
Ha meg komoly kapcsolatra vágysz,akkor keress egy másikat.
Tudod,nem az szeret Téged viszont,aki a melltartódban nyúlkál,hanem az,aki bizonyít.Majd egyszer Te is megtanulod. 23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!