Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben hogyan cselekedjek?
Figyelt kérdés
Az van, hogy a volt bartánőmmel egész jól kijövünk egymással az utóbbi időben kedves meg elég aranyos velem sokat emlegeti a szerelmes időszakunk emlékeit amit együtt töltöttünk meg ami rám emlékezteti zene stb. De jár egy sráccal akit láttam képeken és nagyon nem szimpatikus olyannak nézem aki csak ki fogja használni, ha hagyja magát lekefüdnek és kidobja kicsit később. Én viszont kötődöm még az exemhez mindig és ő is kevel engem meg minden, de valahogy mégse engem választ most. Igaz köztünk van 90 km távolság... de mondtam neki, ha szeretné szívesen elmegyek majd hozzá, hogy találkozhassunk és később azt mondta ő is benne van! a srác az ott lakik ahol ő... Szal mit csináljak? mennyire pozitív jelzések ezek a volt barátnőmtől? Sőt azt is említette, h élete egyik legszebb része voltam utoljára akkor volt boldog mikor velem járt. Bár én msot is boldognak látom, de a srác nekem gyanús! Légyszi segítsetek várom a javaslatokat. Köszönöm!2009. júl. 1. 14:06
2/4 A kérdező kommentje:
távolság meg valahogy belefáradt ebbe
2009. júl. 1. 14:10
3/4 anonim válasza:
Akkor biztosan folytatta volna veled, ha nincs az a fránya 90 km. Esetleg megoszthatod vele, hogy mit gondolsz a jelenlegi barátjáról, de többet semmiképp
4/4 anonim válasza:
Nem szeretem az olyan embereket akik meglátnak egy képet valakiről és rögtön ítélkeznek. Szerintem lehet akármilyen a srác külsőleg, neked úgyis csak kritikáid lennének, h hogy néz ki meg h csak ki akarja használni. De hát ha te ilyen tehetséges vagy, h egy képről megítéled az emberről, h szerinted csak dugni akar, akkor gratulálok, jelentkezz a tv-be:)) Ha igazán szeretne a távolság miatt nem szakítottatok volna, 90 km az egyáltalán nem olyan sok, h ez szakítóok legyen. Fogadd el h boldog a sráccal, ne furkálódj és mártsd be előtte a barátját h szerinted ilyen meg olyan, mert ez nagyon szánalmas dolog. Majd ő eldönti mi a legjobb neki, perpillanat most az a srác, ha szétmennének, akkor próbálkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!