Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit cselekedjek hogy ez ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit cselekedjek hogy ez ne menjen igy ez az egész?

Figyelt kérdés

17 éve élek együtt az élettársammal,van két lányom tőle,az egyik 14 éves a másik 7.A párom folyamatosan megaláz mások elött.Mindennek elhord az ismerösök és a szomszédok elött.A lányokat is elhordja mindennek,ha rossz kedve van!

A családi dolgokat megosztja másokkal és a gondjainkat is.

Nem tudom mit csináljak,én nagyon ragaszkodó tipus vagyok és szeretem is,de ugy érzem hogy ő már nem!

Megcsal folyton.

2009. szept. 3. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:

én a helyedben elhagynám. soha nem fog változni, te meg a gyerekekkel 1ütt jobbat érdemelsz. szegények egy életre megundorodnak a férfiaktól! lépj és kezdj új életet! meg tudod tenni? van elég pénzed? lakás?

írj néhány körülményt, hátha tudunk ötletelni!

2009. szept. 3. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Két dolgot lenne jó most tudni...

1, Mi a lehetséges megoldások köre, amikben gondolkodsz?

2, Mi a fő szempontod, vagyis TE milyen megoldást szeretnél, és mire vagy képes ezért?

Önmagában az, hogy kibeszéli a dolgaitokat, nekem nem lenne eget verő gond, Neked is csak akkor az, a ha TE magad annak veszed. Mitől van rossz kedve? Beszéltél erről vele? Az is lehet, hogy már Ő sem akarja ezt a kapcsolatot, csak gyáva kimondani, mert kényelmesebb neki, ha TE mondod ki, és akkor Ő eljátszhatja a hűséges férj, szerető apa szerepét, akit a galád neje elhagyott. Tudtok egyáltalán beszélgetni a problémáitokról? Honnan tudod, hogy folyton megcsal?

2009. szept. 3. 20:41
 3/6 A kérdező kommentje:
Ad ráá jelet,és ő maga is elmondja.
2009. szept. 3. 21:23
 4/6 A kérdező kommentje:

Az egyik az hogy nincs hova menjek,pénzem sincs semmi a két gyerekemen kivül....

Sokxor gondolkodtam az öngyilkosságon csak egy dolgo tart vissza az a két gyerekem.

2009. szept. 3. 21:24
 5/6 anonim ***** válasza:
lóf*sz a seggébe, amint lehet, hagyd ott.
2009. szept. 4. 00:47
 6/6 anonim ***** válasza:

a szüleid nem tudnak segíteni? van munkád? ha egyedül nevelsz két gyereket jogosult vagy plusz pénzekre, csak utána kell nézned (segély vagy támogatás vagy ilyesmik).

a mostani lakás kinek a nevén van? ha a tied, dobd ki a fazont. ha nem, írj, biztos tudunk adni ötleteket!

2009. szept. 4. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!