Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit cselekedjek hogy ez ne menjen igy ez az egész?
17 éve élek együtt az élettársammal,van két lányom tőle,az egyik 14 éves a másik 7.A párom folyamatosan megaláz mások elött.Mindennek elhord az ismerösök és a szomszédok elött.A lányokat is elhordja mindennek,ha rossz kedve van!
A családi dolgokat megosztja másokkal és a gondjainkat is.
Nem tudom mit csináljak,én nagyon ragaszkodó tipus vagyok és szeretem is,de ugy érzem hogy ő már nem!
Megcsal folyton.
én a helyedben elhagynám. soha nem fog változni, te meg a gyerekekkel 1ütt jobbat érdemelsz. szegények egy életre megundorodnak a férfiaktól! lépj és kezdj új életet! meg tudod tenni? van elég pénzed? lakás?
írj néhány körülményt, hátha tudunk ötletelni!
Két dolgot lenne jó most tudni...
1, Mi a lehetséges megoldások köre, amikben gondolkodsz?
2, Mi a fő szempontod, vagyis TE milyen megoldást szeretnél, és mire vagy képes ezért?
Önmagában az, hogy kibeszéli a dolgaitokat, nekem nem lenne eget verő gond, Neked is csak akkor az, a ha TE magad annak veszed. Mitől van rossz kedve? Beszéltél erről vele? Az is lehet, hogy már Ő sem akarja ezt a kapcsolatot, csak gyáva kimondani, mert kényelmesebb neki, ha TE mondod ki, és akkor Ő eljátszhatja a hűséges férj, szerető apa szerepét, akit a galád neje elhagyott. Tudtok egyáltalán beszélgetni a problémáitokról? Honnan tudod, hogy folyton megcsal?
Az egyik az hogy nincs hova menjek,pénzem sincs semmi a két gyerekemen kivül....
Sokxor gondolkodtam az öngyilkosságon csak egy dolgo tart vissza az a két gyerekem.
a szüleid nem tudnak segíteni? van munkád? ha egyedül nevelsz két gyereket jogosult vagy plusz pénzekre, csak utána kell nézned (segély vagy támogatás vagy ilyesmik).
a mostani lakás kinek a nevén van? ha a tied, dobd ki a fazont. ha nem, írj, biztos tudunk adni ötleteket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!