Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimm külföldre készül dolgozni 3 hónapig haza se jönne. Nem fogom kibírni hogy vezessem rá h ne menjen?
3 hónap nem a világ vége.. van telefon, net, stb.. NE VEDD EL AZ ÁLMAIT!!! ha meg nem keresne pénzt, akkor meg toporzékolnál, h nincs új ruha...
am meg mondd Neki, h vigyen ki Téged is, ha ennyire nem bírnád ki azt a 3 hónapot..
van olyan nő, aki feleség is, anya is, a férje pedig katona, és nem 3 hónapra megy el otthonról, hanem akár fél évre, évre is.. mégse lesz világvége...
igen,esetleg ha van lehetőséged menj vele.
átérzem,szar lehet,mi is 4 éve vagyunk együtt.anno ki akart menni,kb 2 éve az én párom is.mondtam,hogy nem bírok ki hónapokat nélküle,szükségem van egy társra,nekem nincs senkim rajta kívül.nem zsarolni akartam,de elmondtam,hogy ha kimegy jobb ha szakítunk,nekem kapcsolat kell,kell aki szeret,akire számíthatok.nem ment ki végül.
mennék vele ha lehetne de még suliba járok és nagyon szar most egy hétre ment el csak és már ezt nem bírom ki
amúgy nem tart el és nem igénylem hogy legyen pénze mert nem az érdekel csak hogy velem legyen
ez meg milyen,hogy "nincs új ruha"? honnan a büdös életből veszed,te,hogy a pasi vesz neki ruhákat?de utálom az ilyen szöveget.
bocs az offért!
gondolj bele, azért megy ki,hogy megalapozza a közös életeteket. pénzt keres, amiből később "építkezhettek". Pénz nélkül nehéz elindulni akár a családalapításban, akár a külön életben. ne legyél önző, ha szeret neki is fogsz hiányozni, de ez kettőtökért van, ne felejtsd el.
Ha szeretitek egymást, nem lesz gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!