Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasimm külföldre készül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasimm külföldre készül dolgozni 3 hónapig haza se jönne. Nem fogom kibírni hogy vezessem rá h ne menjen?

Figyelt kérdés
4 éve vagyunk együtt de ennyi időt soha nem voltunk külön. Az apjával akar menni Hollandiába dolgozni ahonnan 3 hónapig haza se jöhetne. Minden nap ez jár a fejemben és nagyon nem szeretném h elmenjen de őt meg vonzza a pénz és nem tudom sehogysem lebeszélni róla. Segítsetek! Hogy vegyem rá hogy ne menjen?
2011. aug. 18. 11:46
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nem akarlak még jobban elkeseríteni, de ha valaki kimegy külföldre dolgozni, akkor az az általános tapasztalat, hogy utána újra és újra visszamegy. Az ember megérzi a pénz ízét, nem fog utána itthon gürcölni a minimál bérért, vagy ha kocsit vagy lakást vesz a pénzből, akkor azt fent is kell tartani valamiből. Szóval ördögi kör. Az én barátom is ki akar(t) menni amúgy külföldre ő is legfőképpen a pénz miatt, de azt mondta, hogy nélkülem nem megy, nem hagyna itt. Pedig egy szóval sem mondtam, hogy ne menjen. Nekem is van még egy évem a suliból. Úgy beszéltük meg, hogy ha végeztem az iskolámmal, visszatérünk rá és ha mindketten akarjuk, akkor kimegyünk együtt.
2011. aug. 18. 13:29
 22/28 anonim ***** válasza:

Ne halgass másokra,te tudod neked mi a jó.

Van aki kibírja,van aki teljesen más és nem menne neki.

Nem értem miért kell mindenkinek leszólni téged.

2011. aug. 18. 13:32
 23/28 anonim ***** válasza:

Hiába írod, hogy nehéz lesz neki a munka, nem lesz elkényeztetve, stb... ezzel nem az ő álláspontját nézed. Ő fel tudja mérni a saját helyzetét, tudja, hogy nehéz lesz, de így döntött, el kell ezt fogadnod. Nem egy évre, csak 3 hónap. Legalább egy próba lesz ez a kapcsolatotokban.

Ez azért nem olyan tragikus helyzet, szerintem nem szép dolog, ha le akarod erről beszélni. Nincs jogod, hogy irányítsd az életét, nem vagy az anyja. A véleményedet persze elmondhatod neki, érvelhetsz is akár, de majd ő mérlegei a helyzetet és dönt.

2011. aug. 18. 13:37
 24/28 A kérdező kommentje:

NinaX köszi te legalább megérted

A többieknek írom hogy nem én akarom eldönteni helyette csak olyasmit szerettem volna ha írtok hogy hogy beszéljem meg vele hogy maradjon meg hogy ez nekem nem jó. Arra hogy nem csak azt kell nézni h nekem mi jó annyit mondok h ez nem csak rólam szól. Nem arra voltam kíváncsi hogy ki hogy szól le mert szeretem a barátom és k.rvára nem akarom hogy elmenjen. Szerintem ha az egyik fél megkéri a másikat az nem azt jelenti hogy befolyásolja csak elmondja hogy milyen lenne ha nem lenne itt...... és hogy ez mennyire sz.r neki..

olyanok válaszolnak akik azt se értik h mit érzek mit akarok

csak annyit szerettem volna h mit mondjak neki arról h miért nem akarom h menjen és a ház meg kocsi még nagyon messze van az életéből.... nem ezért megy

2011. aug. 18. 13:43
 25/28 anonim ***** válasza:
Hát figyu mond azt akkor neki, hogy várjon még egy évet, amíg végzel és akkor kimentek együtt.( ha te is mennél) De ha nagyon menni akar, akkor nem tudsz mit csinálni, bármit mondhatsz neki, bárhogy érvelhetsz, el fog menni. Ha semmi hajlandóságot nem mutat a maradásra, akkor ne vágd magad alatt a fát azzal, hogy vissza akarod tartani. Egyébként nem akarlak megbántani, de ha az őszinte véleményemre vagy kiváncsi, szerintem ha igazán komolyan gondolná veled hosszútávon akkor nem menne el, vagy kivárná azt az egy évet. Főként, hogy mondtad, hogy ugyanannyi pénzért tudna itthon is dolgozni.
2011. aug. 18. 14:16
 26/28 anonim ***** válasza:

értem én hogy mi a problémád, de beállok én is a sorba azok közé akik azt mondják, hogy ne próbáld meg visszatartani...nagyon fiatalok vagytok még elnézve h már mióta együtt vagytok, és hát az élet még ki tudja, hogy mit hoz, ki tudja mikor mentek szét, és na az legyen majd egyszer, hogy rád haragudna amiért ezt kihagyta...no de ez az én véleményem!3 honap nem a világ, nem fogsz belehalni!:)

Viszont, ha tényleg le akarod beszélni, abban azt tudnám tanácsolni, hogy érvelj azzal, hogy nagyon szereted, szükséged van rá, de semmiképp se zsarold valami szakitás-félével, vagy hasonló.

19/L

2011. aug. 18. 14:22
 27/28 anonim ***** válasza:
Szerintem egy ember ha szerelmes akkor nem hagyja csak úgy ott a másikat 3 hónapra, csak ha nincs más választása pl. nem tud miből megélni. Ezen azért a helyedben elgondolkodnék.
2011. aug. 18. 14:34
 28/28 anonim ***** válasza:

Részemről nem zsarolás volt,ha ezt arra érted.

Én tényleg szakítottam volna.Nem bosszúból,vagy hogy neki rossz legyen,hanem azért mert szükségem van kapcsolatra.

Kell a szex,a simogatás,a törődés,hogy valaki legyen mellettem.

Lehet önző vagyok,de más sem úgy indul neki a párkeresésnek,hogy"jajj boldoggá teszek már egy embert"mindenki a maga boldogságát IS keresi.

2emberről szól.Talán önzőség azt kérni,hogy maradjon,de inkább mint hogy végetvessek a kapcsolatnak.

3 hónap nagy idő.Itt kb. mindenki azt írja,hogy fejenálva is kibírja,de Ti miről beszéltek?

Én egy hetet is nehezen viselek,iszonyatosan hiányzik.(4év után is)Ha kimegy akkor külföldre,talán degeszre keresi magát,de kimarad abból a csodálatos 2évből amit azóta együtt töltöttünk.

2011. aug. 18. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!