Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja el hogy mire készül? Most hogy kiderült mit csináljak?
Féléve vagyunk együtt a párommal. Gyakran van az az érzésem hogy nem avat be az élete minden részébe. Én úgy gondolom h egy kapcsolatban nincs, nem szabad tabunak lennie. Tegnap kiderült hogy jelentkezett egy amerikai munkára. Amibe engem be sem avatott pedig azért csak közöm van hozzá hogy hogyan is tervezi a jövőjét! Nem ő mondta el hanem a postán jött egy levél neki amibe én beleolvastam és így derült ki.Nem szép dolog h beleolvastam de mikor láttam hogy Amerikából jött eléggé meglepődtem.
Nagyon fáj hogy ilyen tervei vannak miközben együtt vagyunk. Ezekszerint nem is jelentek neki sokat ha ő ilyen könnyedén elmenne.. A ráadás az h ő nem is tudja hogy én már tudom.
Nem tudom mit csináljak?
A 6 hónap alatt ezekszerint nem alakult ki köztetek bizalmi,őszinte kapcsolat...Gondold meg,hogy akarsz-e kételyek közt élni.
Én mondanám neki,hogy "drágám most kaptál egy levelet Amerikából!Miért kaptad,kitől jött?"Egyből tudni fogod a választ a reakciójából!
Néme gyereknek anyja se érti a szavát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!