Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasimm külföldre készül dolgozni 3 hónapig haza se jönne. Nem fogom kibírni hogy vezessem rá h ne menjen?
tévedsz aranyom..
ne abban mérd a szerelmet, h 2 nap után megd*glesz, ha nem láthatod..
nem csak Te vagy az egyetlen nő, aki sok év után is őrülten szerelmes a párjába
Te viszont önző vagy, mert csak arra tudsz gondolni, h Neked milyen sz*r lesz, ha elmegy.. egyetlen olyan mondatot se olvastam Tőled, amiben a pasid álláspontját feszegetnéd.. lehet, h Neki is piszok rossz érzés dönteni, és legszívesebben magával vinne..de fiatal még, és vannak álmai, vágyai (jelen pillanatban az, h az édesapjával kimenjen külföldre) ez probléma? Neked támogatnod kéne Őt, nem lebeszélni mindenről..
kedves kommentelő pont ilyenek nem kellenének ide szerintem normálisan is lehetne válaszolni ha meg nem tudsz akkor ne írj. ez nem az álma pusztán több pénzt akar és a pasim álláspontját is nézem mert nagyon kemény munkája lesz és nem lesz úgy elkényeztetve mint itthon és neki is rossz lesz. ha nem úgy alakult az életed akkor meg ne rajtam töltsd ki!
elég rossz nekem ez így is és már egy csomót bőgtem miatta de köszi hogy ilyen kedves vagy :S
óh értem, sajnálom
bocs, h olyan buta vagyok, h nem gondoltam a lelki világodra..
nehogy azt hidd, h itt minden válaszolónak kötelessége egyetérteni Veled!!!
ha felteszel egy kérdést, számolj azzal a ténnyel is, h lesz olyan, aki nem a Te álláspontod mellett rakná le a voksát
látszik, h nagyon fiatal vagy még!!
ugyanannyi jogom van itt kifejteni a véleményem, mint annak, aki azt mondja: jajj szegényke, ha szeret, akkor nem megy el.. bla bla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!