Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek előre párkeresésben, ha eddig nem jött még össze semmi?
"165 magas vagyok és 105 kg"
A 105 kilo 185 centihez allna jol. A 165 centihez 60-70 kg-nal nem igen kellene tobbnek lenned. Irany edzeni.
Kezdj el sportolni, tényleg.
A fizikális egészségednek sem ártana, lefogynál, meg a lelkileg is jót tenne. A sport erősíti személyiséget, önbizalmat ad, kitartóbb leszel, stb.
Ha ajánlhatom, akkor hetente 2-3-szor menj edzőterembe, eleinte csinálj teljes testes súlyzós edzéseket. Mellette heti 1-2 alkalommal fuss, ill. eleinte csak kocogj.
Meg nem ártana valami (diák)meló sem, lenne egy kis pénzed a kondibérletre, futócipőre, meg arra, hogy meghívj egy lányt egy kávéra/teára/fagyira (többre ne is hívd elsőre).
Fogyj le.
Nem kicsit, nagyon.
Én 180 cm, 88 kg vagyok, és van rajtam legalább 10 kiló plusz.
A 165 cm-edhez neked max 65 kilónak kellene lenned, most majdnem a duplája vagy.
1:
Én 197 cm magas vagyok és most kb pont 105 kg és úgy érzem kicsit elhagytam magam. Hasas, punyának látom magam a tükörben. Kamaszként voltam ugyanilyen magasan 80 kg alatt is, de még két éve is 90 alatt voltam, szálkás-vállas alkattal (abbahagytam a sportot közben és elengedtem magam).
Csak azt akarom ezzel mondani, hogy ha én hasasnak, macisnak érzem magam 2 méteresen 105 kilóval, el sem tudom képzelni hogy nézhet ki egy 165 centis, 105 kilós ember.
A többiek jól írták, hogy le kéne fogyni, kérdező. Mindenki a sportot, mozgást említette én viszont erősen hozzá tenném azt is, hogy egyszerűen csak egyél kevesebbet is.
23/F
"21 vagyok most OKJ-ra járok, bevételem nincs, otthon élek szüleimmel."
Már rosszul kezdődik :D Ami utána jön, az már csak a ráadás. Öregem, csak egy dolog biztos, az, hogy a szüzességed megmarad még jó ideig. Inkább kimondom az igazat minthogy hazugságokkal tömjem a fejed hogy úgyis találsz valakit, mindenkinek lesz barátnője előbb-utóbb stb. Nehéz menet lesz összejönnöd egy lánnyal, kb. 19-re húzol lapot, de ha sikerül, fogadd őszinte elismerésemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!