Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen lekezelőek egyesek azokkal, akiknek nincs szerencséjük a párkeresésben?
Figyelt kérdés
Egyetemi csoportban figyeltem meg, hogy van egy lány, mindenkit imád, aki kapcsolatban van, azokat viszont tökre megveti, akiknek nincsen. Nekem van párom, szóval velem kedves, de nem értem ezt a negatív diszkriminációt. Velem is előfordult, hogy sokáig nem volt senkim, de attól még teljesen normális életet éltem. Összességében nem értem, miért kell másokat lenézni, akármilyen téren is, legyen szó párkapcsolatról, pénzről, munkáról, sikerről, tanulmányi eredményekről stb.2016. okt. 18. 17:06
1/6 anonim válasza:
Az ilyenekkel nem szabad foglalkozni, ignorálni kell őket. Valoszinűleg azért, mert képtelenek empátiára, mindegy kivel vannak együtt csak legyen mellettük valaki. Nekem se volt nőm pedig 20 felett vagyok, egyszerűen azért, mert akinek tetszettem nekem nem tetszett, aki nekem tetszett annak én nem kellettem. De inkább vagyok egyedül, mint rossz kapcsolatban. Ez miért lenne ciki, miért lehetne megvetni? Nem ugy jó valakivel együtt lenni, hogy kivánd testestűl lelkestül? Aki ezt nem érti meg az szellemi fogyatékos a szemembe, mint az a lány akit leírtál.
2/6 anonim válasza:
Az egyetem a diploma mellé emberséget és intelligenciát nem ad.
3/6 anonim válasza:
Idióta liba, el kéne itélni társadalmilag az ilyet, ez kb fel ér a faj gyülölettel. Mellesleg oktasd ki szépen, hogy az ilyen nyomorékoktól sz.r ez a társadalom, és pont az ő fajtájától van annyi egyedülálló. Nem ellene kell menni, hanem tenni érte. De ez a lány teljesen az ellenkezőjét csinálja. Én azt nemértem hogy ő erre mire büszke magára..
4/6 anonim válasza:
A helyzet kínossága, hogy gyakran a "tolerancia" mellett gyakran kardoskodó személyek a legnagyobb lekezelőmesterek... Ilyenkor "szünet van" toleranciából, elfogadásból? Vagy csak a különböző nemzeti/vallási/szexuális kisebbségek irányába működik?
5/6 anonim válasza:
Nos Kérdező, sok az ilyen hányadék nyúlbéla pronyó alak, akinek ez jelent örömöt a hitvány kis életében, hogy másoknak beugat, leszólja, és ennek a metodikájára veri ki. Gyaníthatóan neki is ugyanúgy romokban van a szerelmi élete, az ilyen gennybánya alakoktól minden jóérzésű ember szalad a vécére okádni, csak ezt a világ minden kincséért se vallanák be, inkább trollkodnak egy jót, mondván, ha nekik nem lehet, másnak se legyen.
6/6 A kérdező kommentje:
Pedig pszichológiát tanulunk, ide azt gondoltam, megértő emberek jönnek.
2016. okt. 18. 22:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!