Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért az ilyen nőknek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért az ilyen nőknek van előnyük a párkeresésben?

Figyelt kérdés
Ez az én tapasztalatom, tehát nem provokáló kérdés. Egy ismerősöm állandóan kritizálja a külsőmet, hogy én fehér vagyok, mint a hó, miért nem járok szoláriumba, mint ő, aki szép barna bőrű. Mindig szép ápoltak a körmei, vagy géllakkozva van, vagy műkörme van. Szép szálazott szemöldöktetoválása van. Főzni, takarítani nem tud, mindig az anyja takarít ki a párjával való közös házukban. Sok figyelmet szentel a külsejének. Sokat vásárol, jár edzőterembe. Én pedig hiába vagyok természetes, még se kellek a kutyának sem, úgy hogy lehet igaza van abban hogy gáz a fehér bőr.
2016. júl. 14. 20:03
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
23%
Nem mindegy, h ki milyen formában természetes... Mondjuk én sem szívesen ismerkednék olyannal, aki nem törődik magával. Ez nem azt jelenti, h mázolja magát 2 kg sminkkel de egy nő azért emelje ki a szép dolgokat magán... Pl figyeljen oda az öltözködésére! Oké, ne hordjon p-...a gatyát, meg legyen kint mindene...Az alakjához megfelelően, gusztusosan... Szóval érted... Természetes és természetes között is van különbség! :)
2016. júl. 14. 20:17
 2/31 anonim ***** válasza:
44%
Na, kíváncsian várom, hogy itt megjelennek-e azok a nők, akik a hasonló kérdéseket kiíró faszikat kapásból cseszegetik, meg lehordják őket, hogy általánosítanak. Hogy a kérdésre is válaszoljak: NEM feltétlenül az általad leírt nőknek van előnyük, amúgy meg egyetlen példa alapján leszűrni egy ilyen következtetést elég meredek dolog. Valószínűleg nem a külsőddel van baj, és is láttam már olyan hófehér bőrű lányt, aki nagyon vonzó volt, és barátja is volt, tehát van, akinek ilyen kell, van, akinek olyan. Lehet, hogy inkább a belőled sugárzó negativitás taszítja a férfiakat, vagy az, hogy nem elfogadni próbálod magad, és nem a kiutat keresed, hanem ideológiát gyártasz arra, hogy miért a másik a sikeres. Ráadásul sok ilyen lányt ismerek, akik előadják, hogy ők senkinek sem kellenek, nem figyel fel rájuk senki, de azért az esetek nagy részében kiderül, hogy keményen válogatnak, vagy hiperzárkózottak, így semmit sem lehet velük kezdeni. Tudom, most jön az a rész, hogy "de higgyétek el, hozzám tényleg soha nem jön oda senki, nem próbálkozik nálam senki", viszont ha mondjuk itt próbálkozna valaki, akkor jönne az, hogy itt úgyis mindenki idióta meg perverz, meg az életben is az stb., tehát megint meglenne az indok, hogy miért is jó a csigaházba bújni, és mantrázni, hogy "nem kellek senkinek". Őszintén megmondom, az ilyesmi csak energiavámpírkodás, veletek zömmel úgysem lehet zöld ágra vergődni, mindig találtok valami indokot, hogy a másik úgyis jobb, meg úgyse érdemes beszélgetni senkivel. Legalább egyszer néznétek önmagatokba, és ne más sikerein irigykednétek, hanem megpróbálnátok ti is tenni valamit a siker érdekében, főleg ha esetleg még érdeklődő is akad.
2016. júl. 14. 20:18
 3/31 anonim ***** válasza:
80%
Még mindig nem a fehér bőr meg a természetesség a te bajod.
2016. júl. 14. 20:19
 4/31 anonim ***** válasza:
84%

Nem gáz a fehér bőr. Régen a rabszolgáknak volt barna bőre, mert kint dolgoztak a napon. Az előkelőségek pedig napernyővel védték a bőrüket.

Egyébként sem vagyunk egyformák, mert különböző szélességi körön élünk. A természetet megerőszakolni nem éri meg.

Nekem is mondták, hogy milyen gáz, hogy fehér a bőröm. Eleinte rosszul esett, de utána rájöttem, hogy a férfiak ízlése sem egyforma. :)

2016. júl. 14. 20:19
 5/31 A kérdező kommentje:
Ápolt vagyok, csinos vagyok, nem vagyok kövér. Csak én nem használok olyan drága sminktermékeket magamon mint ő. Illetve nincsenek olyan drága ruháim, mint neki.
2016. júl. 14. 20:23
 6/31 anonim ***** válasza:
78%

A barátnőm se használ ki tudja hány ezer forintos sminktermékeket, és ha hiszed ha nem de a ruháig 95%-a a kínaiból vannak... És nem mondanám meg! Mert van stílusa!

Nem attól fogsz szépen sminkelni sem ha drágát veszel, hanem ha tudod a technikákat...

2016. júl. 14. 20:26
 7/31 anonim ***** válasza:
78%

Én szinte alig kenem magam, mégis megtaláltak - igaz nem sokan.

Érezd jól magad és ne másokat figyelj!

2016. júl. 14. 20:28
 8/31 anonim ***** válasza:
48%
Szóval akkor az irigység a te igazi bajod, hogy ő többet engedhet meg magának. Én roppant nagy felszínességet érzek az álproblémád mögött, inkább arra kellene gyúrnod, hogy kelendőbb legyél, ne másokra irigykedj. Nem mindenkinek kellenek az olyan nők, de személy szerint olyannal sem lennék, aki állandóan elégedetlenkedik, és más után ácsingózik.
2016. júl. 14. 20:28
 9/31 anonim ***** válasza:
51%
Ilyenkor nem tudom, hol vannak a "természetes" nők után sipákoló férfiak.Akik nyávognak, hogy manapság nem lehet olyan lányt találni, aki tud főzni, takarítani és nincs rajta két kiló vakolat.Ha meg mégis előfordul ilyen nő, akkor észre sem veszik.
2016. júl. 14. 20:29
 10/31 anonim ***** válasza:
54%
Igen, nekem is az jött le, h te úgy az egészben a csajra vagy irigy... H neki mennyi mindene van. Figyeld, minden egyszerű dologból ki lehet hozni a maximumot! De ha folyamatosan azt fogod figyelni, h kinek mennyi mindene van hozzád képest akkor elszomorítlak, h sose fognak megtalálni. Amíg nem vagy önmagaddal megelégedve, addig esélytelen!
2016. júl. 14. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!