Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nőknek nem tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőknek nem tetszik a szexkapcsolat, akkor mégis miért mennek bele?

Figyelt kérdés

2016. júl. 5. 21:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Akinek nem tetszik, az nem megy bele.
2016. júl. 5. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
Első opció, hogy tetszik neki.. A másik gondolatom pedig az, hogy érzelmek fűzik az adott férfihoz és a nő részéről biztos több van a dologban. Minden pasi a bevállalós csajokat szereti.. Akkor miért ne?:)
2016. júl. 5. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
49%
Az egyedülálló nők legalább 90%-a dugatja magát a férfiak legjobb 10%-ával. Aztán idejönnek papolni az erkölcsről, no meg kioktatni téged, hogy volt képed nekik beszólni. :D
2016. júl. 5. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
42%
Közbe egy pasinál meg főbenjáró bűn egy nő szemében, ha prostihoz jár... Álszentek a nők, undoritó az egész!!
2016. júl. 5. 21:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ipkisz Láb, te a KSH-tól szerezted ezt a komoly statisztikát?

Nyilván van, aki azt hangoztatja, hogy neki ez nem oké, meg van, aki simán belemegy. Esetleg van az átmenet, pl egyik barátnőm, aki szerelmes a srácba, akivel szexkapcsolatban van, neki nem jó így, de lefekszik vele, mert "hátha lesz belőle valami", ennyi...

Tudod, vannak eltérő vélemények, elképesztő, mi?

2016. júl. 5. 21:38
 6/10 anonim ***** válasza:

Nnomost vannak olyan nők, akiknek nem tetszik a szexkapcsolat és vannak nők, akik belemennek.

A két csoport között meg nincs átfedés.

Problem solved.

2016. júl. 5. 21:40
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
Néha, nem, sokszor, olyan érzésem van mintha valami óvodás kiscsoportba keveredtem volna.
2016. júl. 5. 21:48
 8/10 anonim ***** válasza:

Ipkisznek nem jön össze, baráti köre meg vagy nincs, vagy hozzá hasonló lúzerek, ezért azt hiszi az egész világ ilyen.

Egyébként ugyanarról a konkrét nőről van szó, vagy úgy általánosságban, hogy hallottál már olyanról is, aki belement, meg olyanról is, akinek nem tetszett, de ezek nem feltétlen ugyanazt a személyt takarták?

Ha valaki belemegy, de mégsem tetszik neki, az többnyire azért megy bele, mert előbb azt hiszi neki is elég lesz csak a szex, de aztán még sem lesz neki elég és többre vágyik. Nem feltétlen így indul neki. Van persze olyan is, aki azzal a reménnyel megy bele eleve, hogy majd hátha mégis beleszerelmesedik a hapsi a jó szex után.

2016. júl. 6. 00:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Vannak olyan fiúk férfiak, akikkel belemegyünk és vannak olyan fiúk férfiak akikkel nem elég a szexkapcsolat, többet szeretnénk tőlük , és vannak akik becsapnak mert nem mondják el, hogy csak szex és vannak akikkel pont elég is egy szex, hogy ne akarjunk többet tőlük.

És még millió variáció létezik, mivel emberi érző lények vagyunk mindnyájan, eltérő igényekkel, szemlélettel, fizikális és anyagi lehetőségekkel.

2016. júl. 6. 00:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Én csak a saját tapasztalataimat ismerem. Azért mentem bele, mert iszonyatosan vonzó volt a pasi, hiányzott a szex és abban reménykedtem, hogy megismer, akkor lesz kapcsolat is. Aztán rájöttem, hogy én sem akarnék tőle mást, mint szexet. :) :) :)
2016. júl. 6. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!