Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők inkább a kizsákmányoló szexkapcsolatot választják, mint a béta pasikat?
LoL...
Eltudom képzelni milyen össze esküvés elméletek állnak emögött... talán keresd meg chris cartert..
Mert a béta pasik általában önbizalomhiányosak és papucsok.Volt már ilyen pasim és nem kérek ilyenből többet,nem akarom a siránkozásukat hallgatni.Ezért akarunk(mi nők)alfa pasit,aki magabiztos,vicces,biztonságot sugároz.Csak sajnos sokan közülük elég bunkók...és a legrosszabb,hogy ennek ellenére is könnyen beléjük lehet zúgni.
20L
Egyiket sem választom, akkor engem most hova tudsz besorolni?
Azt választom, aki illik hozzám, akivel tudunk beszélgetni, akivel vonzódunk egymáshoz, akivel lehet közös programokat szervezni (nem csak otthon a négy fal között), aki vevő azokra a programokra, amikre szeretek járni már évek óta, akivel el lehet menni spontán egy maratoni utazásra akár egy hátizsákkal külföldre 1-2 napra úgy, hogy akár most találjuk ki és jövő héten indulunk, aki nem fukar anyagilag, de nem is pazarló, akivel otthon is megvan a munkamegosztás, mert képes felfogni, hogy én is teljes munkaidőben dolgozom, aki nem néz ki az apámnak, és nem érzem óvodásnak magam mellett... Nem tudom, de ezek a kérdésben felvázolt két lehetőségből egyikre sem illenek rá igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!