Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A béta-pasik panaszkodnak, hogy minden nőnek az alfahímek kellenek. Ezek a pasik a béta-lányokat miért nem veszik észre?
Figyelt kérdés
Alfahím, csak alfanősténnyel áll össze, a béta-pasiknak meg ugyanez a kategória kellene.2015. jún. 7. 14:02
1/36 anonim válasza:
Kivele kérdező, hol vannak a béta lányok, mondj egy helyszínt Budapesten, és megyek/megyünk!
2/36 anonim válasza:
Őszintén szólva én még olyan lánnyal nem találkoztam soha, aki ne az alfahímekre bukott volna! Te már találkoztál béta lánnyal? Mesélj már, hogy kell egy ilyen lányt elképzelni, Kérdező!
3/36 anonim válasza:
Èn nem vagyok kimondottan alfahím, mègis csak az alfa nôstènyek jönnek be. Ùgy kompenzàlom ezt, hogy bàrmit megengedek egy alfa nônek.
4/36 anonim válasza:
mert a béta lányoknak is a szőke herceg kell fehér lóvon
5/36 anonim válasza:
A béta-, gamma-, delta-, omegalányoknak is az alfahímek kellenek! A viszontlátásra!
6/36 anonim válasza:
Mutass csak egyet a valóságban,és akkor már észre is vettem őket.Csak olyanok nincsenek ;)
7/36 anonim válasza:
Milyenek a béta pasik meg béta lányok? Hogy néznek ki vagy milyen a személyiségük? Csak én nem értem ezt?
8/36 anonim válasza:
"Milyenek a béta pasik meg béta lányok? Hogy néznek ki vagy milyen a személyiségük? Csak én nem értem ezt?"
Én se értem. A béta pasik azok amúgy, akik nem tudnak becsajozni sehogy sem, viszont béta lányokkal még soha nem találkoztam!
9/36 anonim válasza:
Nem az a szörnyű, hogy ilyen kifejezések vannak, meg, hogy csoportosítják, osztályozzák az embereket, hanem, hogy a legtöbben értik is.
10/36 anonim válasza:
Kilencesnel a pont. Ez az alfa-beta-omega dolog a legnagyobb baromsag, amit azok talaltak ki, akik tul lustak/eloiteletesek ahhoz, hogy megfigyeljek, mire vagyik VALOJABAN a szeretett no/ferfi meg ugy altalaban az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!