Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért panaszkodnak a lányok?
"Mert nyilván sok kapcsolat kell ahhoz, hogy megtaláld a legjobbat magadnak, egy lánynak vanis bőven erre lehetősége"
Nem kell hozzá sok kapcsolat, hogy megtaláld a legjobbat, csupán önismeret, hogy tudd mit akarsz és mire van szükséged, meg igényességre, hogy megválogasd kivel jössz össze. Ez a baj veletek, inkább összejösztök olyan lányokkal is akikkel nem kéne, hogy ne legyetek egyedül, utána meg csodálkoztok, hogy nem működik a kapcsolatotok.
Meg hiába van a lányoknak kiből válogatni, amikor a legtöbb pasi egy bunkó paraszt, aki csak dugni akar, kapcsolatot nem.
Igen 4-es,a többit meg a porba alázzátok,és figyelembe sem veszitek,mintha ott sem lenne.
Tehát valóban a nőknek semmi sem jó sajnos,főleg manapság... :/
Semmit nem lehet sajnos tenni,az élet igazságtalan és sz*r.Ez van,el kell viselni... :/
Én meg hiába próbálkoztam akár élőbe,akár neten,mind elutasított...8 éven keresztül csináltam,aztán beleuntam teljesen.Megaláztak,kinevettek,durván visszautasítottak.Ezt kaptam eredményként,ami ráadásul rendesen le is építette az önbizalmam a nők felé...
Nektek meg csak a választék volt rossz.Köztudott hogy a ribik mindig iŕ közel álltak a férfiakhoz.Ezek azok,akik majd megaláznak,kicsúfolnak.
És mindkét félnél vannak hibák,akkorák hogy 1 évbe telne leírni
Náltok egy nagy hiba,hogy a normális lányokat nem veszitek észre.Egy érett nő ismeri az elvárásait.Nektek is meg kell ismerni,nektek se jó ha 1 hétig nincsen sze.x.Nem?Vagy megakarjátok nézni a VB-t de valamiért nem lehet.
Összefoglalva,talán megkéne találni azt a közös pontot,hogy jól
kijöjjetek,mert egy kapcsolt folyamatos müködésben van.Nektek is vannak elvárásaitok,néha ilyen a természet.Ha meg nem megy,akkor legyél homo
Amúgy meg az "elkorcsosodott világ.Honnam tudod hogy milyfn volt a világ azelőtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!