Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre többen panaszkodnak arra a fiúk részéről hogy nincs normális lány? De érdekes a normális lányok panaszkodnak hogy nincs pasijuk.
Ez sajnos azért van, mert a lányok mai értelemben 95%-ban csak ribancokat jelent. Ugyan ez vonatkozik a partyarc srácokra is.
És sajnos a kevés normális lány és a kevés normális fiú elég nehezen tud összefutni, mert az a kevés vélhetően mind máshol lakik.
Hála istennek én mint srác és a barátnőm nem ebbe a körbe tartozunk. Nem is értem hogy lehet így élni?:-) Annyira szánalmas már ez a világ komolyan mondom. Lehet én vagyok hülye,hogy nekem olyan a meglátásom,hogy tisztelem,szeretem a nőket,nyílt és őszinte vagyok velük. És sokan ezt becsülik bennem. Ha a férfiak változnának egy csöppet is,akkor a nők nem ehhez alkalmazkodnának. És ugyanígy a sarki ribizlikről is a véleményem.
16/F
bárcsak én is normális lennék.
L/17
Mennyi optimista ember:D
Persze, hogy léteznek normális lányok és fiúk, de elmondom, hogy mi is a baj.
A srácoknak a jó csajok kellenek akik szépek, formásak, nem feltétlenül okosak ezek a partypi..ák.
A normális lányokat nem veszitek észre, mert nem dobják magukat nem csókolóznak elsőre, és nem szop.nak le, nem ájulnak el az első bóktól, és nem feltétlenül szépség királynők.
A lányok, akik normális pasikért rinyálnak hasonlóképp nem veszik észre a normális fiúk, mert nem alfáskodnak, nem kavarnak egyszerre több lánnyal, ami a mai világban menőségnek számít nem szemétségnek.
18L
És igen az előttem kommentelőnek teljesen igaza van: A csajok többsége ma már az ilyen elvetemült füves patkányokat keresik, az elvetemült füves patkányok meg nem keresnek senkit hiszen minek is keressenek ha megtalálják őket..És akkor 2 hónap múlva jön az,hogy összetörték a szívét. És pont ezért mondják azt: "Ma már nem a férfiak mennek nőzni...A nők mennek pasizni" ritka az,hogy a férfiak kezdjenek el megnyílni egy nő előtt..És akkor lesz ez a legrosszabb majd amikor felnőtt és érettebb lesz. Nem lesz önbizalma se semmije.
16/F
Szerintem meg vannak normális lányok és normális fiuk is..
és szerintem nem minden a sexról szól...na szal vannak normális emberek csak azok nem látják akik szürkébe nézik a világot....
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!