Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy egyre többen panaszkodnak arra a fiúk részéről hogy nincs normális lány? De érdekes a normális lányok panaszkodnak hogy nincs pasijuk.
Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 11:30
11/27 anonim válasza:
ÉS még annyit: Minden nőben megvan az érték.. Ha nem kívül akkor belül. Nem mondom azt,hogy járnék egy 120 kilós dömper mangalicával mert a nők se járnának egy 120 kilós dömper állattal..De nálam nem a seggnél és a lógó mellnél kezdődik minden.. Szem és az arc ezen kívül a belső értékek. ENNYI ha csak ENNYIT értékelsz a párodban már ember vagy.. Addig egy senki.
12/27 anonim válasza:
tévedsz a lányok járnak 120 kilós emberekkel!
13/27 anonim válasza:
fordítva nem igaz,amúgy meg tényleg arról van szó ha valaki szürkébb akkor az már unalmas papucs,nem tud megvédeni.emiatt eséjt sem adtok egy kevésbé szép embernek!
14/27 anonim válasza:
A válasz megírásának időpontja: ma 11:57
Aki mondjuk 170 centis és csak úgy elfedi a zsír az egész embert? Hát nem tudom,az oké,hogy belső meg minden de azért az igényességet is szem előtt tartom.Akkor nem is értem,hogy a nők többségét miért kockafejű izompacsirtákkal látom mászkálni?Biztos olyan gyakori eset...
16/27 anonim válasza:
A lányok csak elutasítani tudnak, mást nem, meg kefélni.
17/27 anonim válasza:
Előzőt azt cáfolnám,mert a pasik is ilyenek többségében.A farkukra gondolnak. Azt viszont nem zárnám ki,hogy a világon a nők többségben vannak ilyen téren. Ez a való igazság. Csak persze ilyenkor jön az,hogy jajj dehogy is. Nem meri egyik se felvállalni a múltját és a jelent sem inkább letagadja.
18/27 anonim válasza:
én egy ostoba, idióta lány vagyok, de a barátaim mind 'normálisak' voltak, kiszerettek belőlem [ki hamarabb, ki később], én meg minden szakítás után vagy 3-4 hónapot kínlódtam az előző után, most is ezt teszem.
L/17
19/27 anonim válasza:
elmondom hogy miért van ez,mert ez így is van sajnos!a legtöbb lány a külsőségekre megy,innentől kezdve már elvan k.urva az egész,sajnos ez a kemény igazság!nem azt mondom hogy legyen együtt egy gnommal,de fogalmuk sincs a legtöbb fiatal lánynak,arról milyen is egy igazi férfi!egyre több sp és társai féle alfa hímek mászkálnak az utcán,ha ezek a fajtákat tartják a csajok férfinak,akkor most már tényleg nagy gáz van!nem azt mondom,vannak még normális csajok,de az is már a 25 felettiekből,remélem nem bántok meg senkit,de ez a mai 17-18 éves generáció,annyira elvan k.urva,és elvannak ku.rvulva hogy az hihetetlen!fiúk lányok együttvéve!vagy rájönnek hogy valami nem fas.za,vagy nem!
20/27 anonim válasza:
elöző voltam!még annyit,hogy ez köszönhető a taníttásnak is,most már mindent lehet a fiataloknak,megverheti a tanárt stb stb!én 27 vagyok,de még minket keményen neveltek az iskolába,ott vissza se mertünk szolni a tanárnak nem ám hogy megverni!akkor még dívat volt a koki,pajesz huzás,sarokba állitás,pofon és ehhez hasonló dolgok!de meg is tanultok a rendet,fiúk és lányok ugyanúgy!nekünk még megtanitották azt hogy mi az hogy erkölcsösnek lenni!ne csak basz.ásról szóljanak a dolgok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!