Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy egyre többen panaszkodnak arra a fiúk részéről hogy nincs normális lány? De érdekes a normális lányok panaszkodnak hogy nincs pasijuk.

Figyelt kérdés
2010. júl. 18. 11:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Jó kérdés. Ezen már én is gondolkodtam. Én mondjuk normális vagyok, és akárki akármit mond, hogy ezt most csak mondom, közben meg én is olyan vagyok mint az átlag, nincs igaza. A normális emberkék, úgy "keletkeznek", hogy normális szüleik vannak, és olyan emberekkel vannak körülvéve akik szintén normálisak. "Akit tán tolvajjá a tolvaj világ tett,

Mert gonosz erkőlccsel senki sem született."- Csokonai Vitéz Mihály

És ez igaz a normálisságra is.

2010. júl. 18. 13:00
 22/27 A kérdező kommentje:
köszönöm hogy válaszoltatok :D
2010. júl. 18. 13:07
 23/27 anonim ***** válasza:
Azért, mert a szép lányok elribancosodnak, és általában a csúnya lányok a "rendes" lányok, akik pedig csak a csúnya fiúknak kellenek.
2010. júl. 18. 13:33
 24/27 anonim válasza:

Én normális lánynak tartom magam, bár valószínűleg azok, akik nem ismernek, ribancnak néznek csak azért, mert folyton mosolygok, és mindenen képes vagyok nevetni. És ezt sokan műnek hiszik, pedig egyszerűen csak ilyen a természetem, bár az is lehet, hogy már 2 éves koromban is megjátszottam magam. És az a gáz, hogy gyakran a normális embereknek a ribancok/hímringyók kellenek. Saját tapasztalat alapján beszélek. Volt olyan barátom, aki tipikusan a divatkövető, mindenhéten min.1x buli részegedés kategória. "Csak" éppen beszélgetni nem tudtam vele soha egy jót...nem is szerettem igazán soha. Nem sokáig tartott a dolog. Aztán megismertem egy normális fiút. Vele nem jöttem össze, mert neki meg a ribancok jöttek be, de vele mindig olyan jókat beszélgettem, és igaz, hogy néha eljárt bulizni stb, de mégis megvolt benne az egészséges értékrend a világ dolgairól. (kivéve persze, hogy a ribancok tetszettek neki)

Ez van. 16/L

2010. júl. 18. 14:45
 25/27 anonim ***** válasza:
ismerkedni kell és nem előítéleteket fogalmazni
2010. júl. 18. 14:50
 26/27 anonim válasza:

az a baj hogy a nők vagy csúnyák

vagy szépek és buták

vagy ha szépek és okosak is egyben

nem állnak szóba velem

ki érti ezt, ki érti ezt,

én nem... (kft)

szerintem a csúnya lányok normálisabbak, aranyosak, de nem kellenek senkinek, mert mindenki a külsőt nézi sajnos

ha szép lény vki akkor meg annyi pasija lehet amennyit nem szégyell...

ez van..ilyen a világ (persze azért vannak kivételek szerencsére)

2010. júl. 19. 14:03
 27/27 anonim ***** válasza:
Nekem jó egy átlagos kinézetű, átlagosan buta/okos lány. :)
2010. júl. 19. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!